Now Reading:
ZAGREB: Cijene stanova još uvijek se drže
Full Article 2 minutes read

ZAGREB: Cijene stanova još uvijek se drže

zagreb stan

Podaci oglasnika za nekretnine Crozilla.com pokazuju kako su cijene zagrebačkih stanova i kuća još uvijek više nego prethodnih godina.
Na cijenama kuća koje se prodaju na oglasniku Crozilla.com zabilježena je tek blaga mjesečna promjena u visini od 0,8 posto, dok su u odnosu na prošlu godinu njihove cijene porasle za 6,3 posto.

Prosječna oglašavana cijena kuće, s uključenom okućnicom, u Zagrebu je tijekom ožujka iznosila 1363 eura po kvadratu, što je u odnosu na oglašavane vrijednosti stanova razlika od 785 eura.

Za kvadratni metar tamošnjih stanova tijekom ožujka se na oglasniku Crozilla.com u prosjeku tražilo 2148 eura, što je u odnosu na isti mjesec prošle godine 10 posto više, odnosno gotovo 20 posto više no 2018. godine, dok je u usporedbi s cijenama stanova oglašavanih u ožujku 2017. godine, navedeni iznos 29 posto veći.

Podaci oglasnika za nekretnine Crozilla.com pokazali su kako najamnine zagrebačkih stanova tijekom ožujka bilježe nešto niže vrijednosti nego mjesec ranije, no i dalje su oko 10 posto više u odnosu na 2019. godinu, odnosno oko 11 posto više u usporedbi s istim mjesecom 2018. godine.

www.sjever.hr /Crozilla.com 22.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.