Now Reading:
Poslovna zona Ivanec uspostavila novi način poslovanja
Full Article 2 minutes read

Poslovna zona Ivanec uspostavila novi način poslovanja

Poslovna zona Ivanec d.o.o. zajedno sa svojim specijaliziranim odjelom za EU fondove, Projektnim uredom za EU fondove redovito informira o mjerama koje su dostupne i na raspolaganju u vremenu gospodarske krize uzrokovane koronavirusom.

Kako bi građanima u situaciji globalne pandemije nastavili biti što dostupniji i kako bi što brže dobili relevantne informacije, a koje osiguravaju promptnu reakciju, uspostavljen je novi način poslovanja, usmjeren na poslovanje u digitalnom svijetu.

– Rad od kuće za mnoge je postao svakodnevica. Upravo zbog toga ćemo se u poslovanju sve više oslanjati na razne aplikacije, kako bi nam pomogle u uspješnijem obavljanju naših poslovnih obaveza te kako bismo Vama pružili stručnu savjetodavnu i poslovnu podršku u svakom trenutku. Iz tog razloga u svrhu nesmetanog pružanja usluge informiranja i savjetovanja uvodimo u redovito poslovanje online kanale komunikacije u vidu aplikacija SKYPE-a i aplikacije ZOOM. Za bilo kakvu pomoć oko instalacije navedenih aplikacija možete se javiti Projektnom uredu za EU fondove da zajedno uspostavimo online kontakt – poručuju iz Projektnog ureda. 

Također, Poslovna zona Ivanec d.o.o. za poduzetnike će izrađivati potrebne poslovne planove i ostalu projektnu dokumentaciju ne bi li im kroz osiguranje kvalitetne stručne podrške olakšala put do povoljnih kreditnih i bespovratnih sredstava koja su na raspolaganju poslovnim subjektima u okviru najnovijih mjera Vlade RH.

Kompleksnost prijava i količina potrebne dokumentacije često su prepreka poduzetnicima za apliciranje prijava, a zaposlenici Poslovne zone Ivanec d.o.o. svojim stručnim znanjima razrađuju prijave poduzetnika, a sve u svrhu očuvanja i daljnjeg razvoja poslovanja poduzetnika.

Podrška poduzetnicima u segmentu promidžbe, marketinga i novih poslovnih kontakata nastavlja se kroz Poslovni imenik Grada Ivanca, a registracija i korištenje Imenika besplatna je za sve korisnike. U trenucima kada je osiguranje tržišta i pronalaženje klijenata kod krucijalne važnosti navedena usluga još je značajnija za cijelu poslovnu zajednicu.

Pozivaju se svi zainteresirani da se za pomoć obrate Projektnom uredu za EU fondove, na broj telefona 042/645-482 ili 042/645-435 te na mail adresu projektni.ured@ivanec.hr.

sjever.hr 16.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.