Now Reading:
Pogledajte koji se poslovi nude na sjeveru Hrvatske
Full Article 3 minutes read

Pogledajte koji se poslovi nude na sjeveru Hrvatske

radnici

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Zagorje gradnja d.o.o. zapošljava vozača motornog vozila (m/ž) u mjestu Ljubešćica. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Rok prijave je 27.4. Aplicirajte.

Sedam IT d.o.o. zapošljava programskog inženjera specijalista u CRM odjelu (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 19.4. Potrebno je minimalno tri godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, visoka stručna sprema, dobro poznavanje Java programskog jezika i platforme. Očekuju se analitičko razmišljanje i rješavanje problema, komunikacijske vještine, timski rad, organizacijske vještine i agilni pristup radu. Aplicirajte.

Plodine d.d. zapošljavaju skladišno – transportnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Čakovec, a rok prijave 7.4. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Traže se komunikacijske vještine i razvijene prodajne vještine te srednja stručna sprema. Prijavite se na linku.

IRO & Partners Personal-u. Managementberatungs zapošljavaju na poziciji Managing Director Sales Croatia (m/ž). Rok prijave je 11.4. Lokacije rada su Varaždin i Čakovec. Očekuje se nekoliko godina iskustva u prodaji, asertivnost, odgovornost i fleksibilnost, dobre organizacijske vještine. Traže se jezične vještine i poznavanje hrvatskog, njemačkog i engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Ladić, obrt za soboslikarske radove, zapošljava soboslikara (m/ž) u Čakovcu. Rok prijave je 30.4. Potrebno je više osoba za rad sa završenom srednjom školom. Traži se jednogodišnje radno iskustvo. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Provjerite kako aplicirati.

Medecins du Monde ASBL – Dokters van de Werekd VZW zapošljava socijalnog radnika (m/ž) u Čakovcu. Rok prijave je 13.4. Potrebno je radno iskustvo od tri godine. Glavni zadaci su sudjelovanje u razvoju programa edukacije i materijala za obuku suradnika u zajednici, sudjelovanje u provođenju i nadzoru obuke za suradnike, pružanje smjernica i mentorstvo i slično. Provjerite detalje na linku.

Sato d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 1.5. Posao se sastoji od zaprimanja i otpreme robe, organizacije i sortiranja robe u skladištu, pakiranja robe i izrade popratne dokumentacije i ostalo. Provjerite uvjete ovdje.

MDK Građevinar zapošljava kalkulanta (m/ž) u mjestu Veliko Trgovišće. Rok prijave je 30.4. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Posao se sastoji od pregledavanja javnih natječaja, izrade kalkulacija za ponude, normiranja radova i slično. Detalje pronađite na linku.

Mesnice Borošak d.o.o. zapošljavaju prodavača – mesara (m/ž). Lokacija rada je Klanjec. Rok prijave je 10.4. Potrebno je radno iskustvo od minimalno godine dana. Posao se sastoji od prodaje svježeg mesa i suhomesnatih proizvoda. Više pronađite ovdje.

Valoviti papir – Dunapack d.o.o zapošljava radnika u pripremi boja (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 9.4. Potrebna je završena srednja škola za grafičkog tehničara, kemijskog tehničara ili drugo slično zanimanje, usmjerenost na timski rad i motiviranost. Traži se poznavanje rada na računalu i engleskog jezika. Provjerite više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite nalink i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Input your search keywords and press Enter.