Now Reading:
Pokrenut projekt “OPGovi Hrvatske”
Full Article 2 minutes read

Pokrenut projekt “OPGovi Hrvatske”

poljoprivreda

Udruga „Inovativni projekti“ zajedno s Hrvatskom zajednicom županija provodi projekt „OPGovi Hrvatske“.

Način funkcioniranja naše web platforme www.opgovi.hr je vlastito dodavanje podataka od strane OPG-ova s obzirom da se radi o osobnim podatcima.

U Hrvatskoj je registrirano 162.966 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Rijetki među njima imaju vlastitu internetsku stranicu putem koje na osobniji način mogu predstaviti svoj rad. Upravo to je temeljna svrha ove platforme – samostalna izrada i upravljanje vlastitom stranicom za svaki pojedini hrvatski OPG. Ovaj projekt je besplatan i ne generira dobit, a razvijen je isključivo dobrom voljom volontera udruge i članova Hrvatske zajednice županija.

Za primjer, izradili smo po jednu stranicu za svaku županiju koristeći podatke o prošlogodišnjim finalistima nagrade „Zlata vrijedan“, odnosno za 21 OPG.

MISIJA je pružati relevantne informacije i redovito ažurirane podatke o hrvatskim OPG-ovima, biti im stalna podrška u razvoju te ih na najbolji mogući način prezentirati krajnjim korisnicima njihovih proizvoda .

VIZIJA je biti polazišno mjesto obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima Hrvatske i svim zainteresiranim građanima za korištenje njihovih proizvoda, a u svrhu zajedničkog prosperiteta.

Dodatne informacije možete dobiti na: info@opgovi.hr, broju mobitela 098 164 97 79 ili na web stranici www.opgovi.hr

www.sjever.hr 08.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.