Now Reading:
TJEDNA VREMENSKA PROGNOZA Proljeće u punom sjaju, ali ne zaboravite – moramo ostati doma!
Full Article 2 minutes read

TJEDNA VREMENSKA PROGNOZA Proljeće u punom sjaju, ali ne zaboravite – moramo ostati doma!

Solo šetnje, odnosno one u dvoje, troje, ali na distanci, poželjne su, ali i dalje se moramo pridržavati mjera i zaboraviti na veća druženja, okupljanja. Strpjet ćemo se nekako, uz nadu da su bolji dani, normalan život sve bliže!

Do tada, morat ćemo u doista prekrasnim danima koji su pred nama uživati na svojim dvorištima ili balkonima.

Hrvatska danas

Prema najavama iz DHMZ-a, danas će biti sunčano, samo mjestimice s malom naoblakom. Puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak i istočnjak, na istoku jugoistočnjak s mjestimičnim jakim, moguće i olujnim udarima. Na Jadranu u prvom dijelu dana umjerena, uglavnom podno Velebita ponegdje još jaka bura s olujnim udarima, zatim mjestimice umjeren jugozapadnjak i zapadnjak, na otvorenome moru sjeverozapadnjak. Najniža jutarnja temperatura između 0 i 6, na Jadranu od 9 do 14, a najviša dnevna u većini područja između 17 i 22 °C.

Vrijeme u nastavku tjedna

Prevladavat će sunčano, samo mjestimice uz umjerenu naoblaku. Vjetar slab i umjeren istočni i jugoistočni, na krajnjem istoku moguće i jak, a u gorju sjeveroistočni. Dnevna temperatura zraka bez veće promjene, toplo će biti tijekom cijeloga tjedna, temperatura će sve više rasti kako će se približavati vikend, a jutra će u unutrašnjosti biti malo svježija. Ne bojte se, u minus nećemo ići!

Biometeorološka prognoza za ponedjeljak

Nastavlja se razdoblje povoljnih biometeoroloških prilika. Sunčano vrijeme će uz porast temperature zraka biti za mnoge motivirajuće i podržavat će primjerenu radnu koncentraciju. Lagane šetnje uz obavezno pridržavanje mjera od epidemije mogu biti korisne.

ak/sjever.hr

06.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.