Now Reading:
Varaždinska policija pohvatala mlade lopove – krali su računala, mobitele, alat, novac…
Full Article 2 minutes read

Varaždinska policija pohvatala mlade lopove – krali su računala, mobitele, alat, novac…

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su nekoliko kriminalističkih istraživanja zahvaljujući kojima je otkriveno i kazneno prijavljeno nekoliko lopova, uglavnom mlađih.

Dovršeno je tako kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom. Sumnja se da je 2. ožujka u Donjem Vratnu iz kuće ukrao tablet s telefonskom karticom vlasništvo 38-godišnjakinje.

Za 18-godišnjeg se mladića sumnja da je 8. ožujka u Varaždinskoj ulici u Gornjem Vratnu iz kuće ukrao mobitel i dokumente vlasništvo 22-godišnjakinje., dok je 24-godišnjak osumnjičen da je 18. ožujka u Koprivničkoj ulici u Varaždinu iz vozila ukrao mobitel vlasništvo 24-godišnjakinje.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom za kojeg se sumnja da je 17. ožujka u Ulici Janka Leskovara u Varaždinu provalio u vozilo te ukrao radio.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom za kojeg se sumnja da je od 23. do 24. ožujka u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu provalio u poslovne prostorije jednog poduzeća iz kojeg je ukrao računalo, novac i kreditne kartice za gorivo. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje i nad dvojicom mladića starosti 24 i 20 godina. Sumnja se da su dva puta provalili tijekom noći 28./29. i 30./31. ožujka u trgovinu auto djelova u Ulici Janka Leskovara u Varaždinu te ukrali više komada raznog alata i auto dijelova.

Protiv osumnjičenika podnijete su kaznene prijave.

a.kučić/sjever.hr

02.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.