Now Reading:
KRAKOM IZDAO VAŽNU OBAVIJEST Doznajte kada ćete moći preuzeti vreće za pelene
Full Article 2 minutes read

KRAKOM IZDAO VAŽNU OBAVIJEST Doznajte kada ćete moći preuzeti vreće za pelene

Krakom d.o.o. Krapina obavještava korisnike usluga odvoza komunalnog otpada koji imaju ostvareno pravo na sufinanciranje troškova prikupljanja i zbrinjavanja pelena odobrenih od Grada Krapine, Općine Đurmanec i Općine Petrovsko da će se organizirati preuzimanje vreća za naredno šestomjesečno razdoblje.

„Podjela i preuzimanje vreća za pelene provodit će se uz primjenu propisanih mjera zaštite protiv širenja zaraze koronavirusom, ne dovodeći u rizik zdravlje korisnika usluga kao niti zdravlje naših zaposlenika. Stoga će se vreće za pelene moći preuzimati jedan dan u tjednu, SRIJEDOM, uz obaveznu prethodnu telefonsku najavu dolaska na broj 382-711 ili pismeno putem e-mail adrese krakom@krakom.hr.

Napominjemo da će vreće moći preuzeti prethodno najavljeni korisnici u sjedištu društva, u Gajevoj 20, srijedom od 8 do 14 sati, a preuzimanje će se organizirati uz poštivanje mjera izbjegavanja socijalnih kontakata. Apeliramo na osobe starije životne dobi da preuzimanje povjere članovima obitelji i susjedima ili se obrate organiziranim službama za pomoć starijim osobama.

KRAKOM ističe da im je zaštita Vašeg zdravlja, zdravlja Vaših bližnjih kao i zdravlje njihovih zaposlenika na prvom mjestu, odluku o izdavanju vreća za pelene u ovoj kriznoj situaciji donose u cilju očuvanja postignutih mjera i ciljeva u zaštiti okoliša te mole korisnike da poštuju ovu obavijest kao i da se pridržavaju propisanih mjera protiv širenja zaraze COVID-19”,. Obavijestili su iz Krakoma.

www.sjever.hr

02.04.2020.

Input your search keywords and press Enter.