Now Reading:
Ivanec: Propusnice isključivo građanima s područja grada, koriste i Viber
Full Article 2 minutes read

Ivanec: Propusnice isključivo građanima s područja grada, koriste i Viber

S obzirom na to da u ivanečki Stožer civilne zaštite i u gradske službe stiže velik broj zahtjeva i upita vezanih uz izdavanje propusnica od strane građana Lepoglave, Bednje, Donje Voće, Maruševca, Vidovca i drugih mjesta, pa čak i Slovenije, obavještavaju građane da Stožer civilne zaštite Grada Ivanca PROPUSNICE MOŽE IZDATI ISKLJUČIVO GRAĐANIMA S PREBIVALIŠTEM ILI S PRIVREMENIM BORAVIŠTEM NA ADMINISTRATIVNOM PODRUČJU GRADA IVANCA.

Pod Grad Ivanec ulaze sljedeća naselja: Ivanec, Bedenec, Cerje Tužno, Gačice, Gečkovec, Horvatsko, Ivanečka Željeznica, Ivanečki Vrhovec, Ivanečko Naselje, Jerovec, Kaniža, Knapić, Lančić, Lovrečan, Lukavec, Margečan, Osečka, Pece, Prigorec, Punikve, Radovan, Ribić Breg, Salinovec, Seljanec, Stažnjevec, Škriljevec, Vitešinec, Vuglovec i Željeznica.

Stoga mole građane susjednih područja da se za izdavanje propusnica obrate stožerima gradova i općina u kojima imaju prebivalište ili privremeno boravište.

Nadalje, sve građane mole da uvaže činjenicu da na zaprimanju, evidenciji i izdavanju propusnica radi nekoliko članova Stožera civilne zaštite Grada Ivanca te da je svaki od njih zasipan s više stotina poziva dnevno.

Ako vam trenutačno ne odgovaraju na poziv, to ne znači da ne rade, već istovremeno primaju i obrađuju druge pozive građana. Apeliraju i mole za strpljenje, svaki će zahtjev biti obrađen.

Kako bi smanjio socijalne kontakte i obvezu dolaska radi preuzimanja propusnica, Stožer civilne zaštite Grada Ivanca propusnice šalje i preko Vibera i takvu propusnicu policija priznaje.

Također, Stožer vam propusnicu može poslati e-mailom, a možete je preuzeti i osobno, uz napomenu da osobni dolazak izbjegavajte što je više moguće.

Podsjećaju, zahtjev za izdavanje propusnice šaljite na e-mail stozerczivanec@gmail.com ili je zatražite na tel. 091/4693 222 ili 092/3428 982.

U zahtjevu morate navesti ime i prezime, adresu, OIB, relaciju, datum i razlog traženja odobrenja za napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka.

sjever.hr

28.03.2020.

Input your search keywords and press Enter.