Now Reading:
U HRVATSKOJ ZARAŽENO JOŠ 7 OSOBA Beroš: „Važno je da se zajedno borimo protiv ugroze. Dosadašnje mjere dale su rezultate”
Full Article 1 minutes read

U HRVATSKOJ ZARAŽENO JOŠ 7 OSOBA Beroš: „Važno je da se zajedno borimo protiv ugroze. Dosadašnje mjere dale su rezultate”

U Hrvatskoj je zaraženo još sedam osoba, potvrdio je ministar zdravstva Vili Beroš. Jedan je iz Rijeke, jedan iz Karlovca, a pet iz Zagreba.
-Ulazimo u treću fazu – kazao je Beroš.
-Stožer pomno promišlja sve mjere koje donosi. Temeljene su na stručnim i znanstvenim inputima. Imamo najširu sliku. Hvala i građanima koji se pridržavaju mjera”, kazao je Beroš, a prenosi Index.

-Zbog naše vjerodostojnosti, molimo sve da ne poduzimaju ishitrene postupke. Važno je da se zajedno borimo protiv ugroze. Slušamo sve koji imaju mišljenje, ali struka mora voditi glavnu riječ – rekao je Beroš.

Krunoslav Capak kazao je da je bitno da se održava balans između dobre epidemiološke situacije i oštrine i širine mjera.
-Ne bi bilo dobro da sve zatvorimo, život bi stao i stvari ne bi mogle funkcionirati. Mi epidemiolozi moramo predlagati dveno Stožeru i vladi mjere za koje mislimo da su prioritetne – kazao je Capak. Imamo 9000 ljudi u samizolaciji, dodao je.

www.sjever.hr/index.hr

16.03.2020.

Input your search keywords and press Enter.