Now Reading:
Tražite posao? Pogledajte tko sve zapošljava na sjeveru Hrvatske
Full Article 3 minutes read

Tražite posao? Pogledajte tko sve zapošljava na sjeveru Hrvatske

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

IRO & Partners Personal-u.Managementberatungs zapošljavaju na poziciji Managing Director Sales Croatia (m/ž). Rok prijave je 11.4. Lokacije rada su Varaždin i Čakovec. Očekuje se nekoliko godina iskustva u prodaji, asertivnost, odgovornost i fleksibilnost, dobre organizacijske vještine. Traže se jezične vještine i poznavanje hrvatskog, njemačkog i engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Plodine d.d. zapošljavaju skladišno transportnog radnika (m/ž), prodavača (m/ž) u Čakovcu i Ludbregu te prodavača na odjelu mesa/ mesara (m/ž) u Ludbregu. Očekuje se višegodišnje radno iskustvo, izražena komunikativnost i razvijene prodajne vještine, spremnost na timski rad, upornost u radu, srednja stručna sprema. Poslodavac nudi stimulativno radno okruženje, zanimljive radne zadatke, stimulativnu plaću, mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Aplicirajte.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Varaždinu i okolici. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 3.4.

Wollsdorf Components d.o.o. zapošljava u poduzetničkoj zoni Jalžabet radnika u sortiranju (m/ž) i radnika u proizvodnji (m/ž). Rok prijave je 31.3. Poslodavac omogućuje stimulativna i redovita primanja, dodatak za rad u noćnoj smjeni, dodatak za ostvarenje ciljeve te osigurava radnu odjeću i obuću. Prijavite se.

ACG Lukaps zapošljava asistenta u financijama (m/ž). Mjesto rada je Ludbreg. Rok prijave je 18.3. Odgovornosti na radnom mjestu su knjiženja ulaznih računa, praćenje primjena računovodstvenih politika i procedura, provjera poreznih indikatora, izrada prezentacija i slično. Traži se visoka stručna sprema ekonomskog usmjerenja s minimalno tri godine radnog iskustva. Aplicirajte.

Potos d.o.o. zapošljava pomoćnog servirsera rashladnih i klima uređaja (m/ž) i servisera rashladnih i klima uređaja (m/ž). Naknada za prijevoz u potpunosti se otplaćuje. Mjesto rada je Varaždin. Rok prijave je 16.3. Prijavite se.

TEDi poslovanje d.o.o. traži suradnika u prodaji/ prodavača (m/ž) u Varaždinu i Čakovcu. Prijave su otvorene do 19.3. Traži se završena srednja škol, izražene komunikacijske sposobnosti i ljubaznost. Zadaci su posluživanje i savjetovanje kupaca, prezentacija i slaganje robe, rad na blagajni. Aplicirajte ovdje.

Abc Tech traže senior programera (m/ž) u Varaždinu. Prijavite se najkasnije do 9.4. Poželjno je poznavanje web tehnologija, Java EE tehnologija, SQL programskog jezika, relacijskih baza podataka i ostalo. Posao se sastoji od izrade novih i nadogradnje postojećih programskih rješenja za digitalno bankarstvo i ostalo. Prijavite se.

BMD STIL d.o.o. zapošljava zavarivača (m/ž), operatora na stroju (m/ž) i specijalista za održavanje (m/ž) u Konjščini, skladištara (m/ž), prodajno tehničkog savjetnika (m/ž), Produkt Managera (m/ž) i terenskog komercijalista (m/ž) u Zaboku i Lugu Zabočkom. Prijave su otvorene do 15.3. Provjerite uvjete i prijavite se ovdje.

Plinka-Puh d.o.o. traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u mjestu Mokrice. Prijave su otvorene do 1.4. Posao se sastoji od točenja goriva/ auto plina, brige o samoj postaji, administrativnih poslova. Potrebni su komunikativnost i spremost na timski rad. Prijavite se.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.
Vaš posao.hr.

sjever.hr

12.03.2020.

Input your search keywords and press Enter.