Now Reading:
Ovako će se odsada sjediti u kinima. Cineplexx uveo ograničenja
Full Article 2 minutes read

Ovako će se odsada sjediti u kinima. Cineplexx uveo ograničenja

cineplexx

Kako bi se građani zaštitili od širenja Corona virusa Cineplexx je uveo novi način sjedenja. Riječ je o preventivnim mjerama koje se tiču samog način sjedenja ali i održavanja higijene.

-Od 11. ožujka, uvodimo novi raspored sjedenja kako bismo povećali udaljenost između posjetitelja. Maksimalni broj posjetitelja po jednoj projekciji će biti ograničen na 100 ljudi.

Kino program će biti pripremljen s većim vremenskim intervalima između predstava kako bi se spriječila veća koncentracija ljudi u predvorju kina.
Naši zaposlenici rade samo kada su potpuno zdravi, briga o higijeni nam je na prvom mjestu. Visoki higijenski standardi i briga za posjetitelje su jedan od glavnih prioriteta naše tvrtke.

U našim toaletima nalaze se dovoljne količine sapuna i upute za pranje ruku. Pratimo preporuke i informacije od nadležnih tijela te ćemo reagirati sukladno njima. Ukoliko dođe do promjena na vrijeme ćemo vas obavijestiti – poručuju iz Cineplexxa. Ove mjere odnose se na Cineplexx kina City Centra One, Zagreb East i Splita.

www.sjever.hr 12.03.2020.

Input your search keywords and press Enter.