Now Reading:
Počeli dogovori o početku izgradnje vatrogasnog spremišta DVD Jalkovec
Full Article 1 minutes read

Počeli dogovori o početku izgradnje vatrogasnog spremišta DVD Jalkovec

Predviđa se da će radovi biti završeni za godinu dana pa će DVD Jalkovec nakon 84 godine postojanja kao jedno od najaktivnijih dobrovoljnih vatrogasnih društava u Varaždinu dobiti adekvatne prostore za svoje aktivnosti i čuvanje vatrogasne opreme

Nakon što je nedavno izdana građevinska dozvola, počeli su dogovori o početku izgradnje vatrogasnog spremišta DVD Jalkovec.

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok u Gradskoj vijećnici u srijedu je primio tajnika tog društva Marijana Ožingera i Tomislava Bogovića, predsjednika Gradske vatrogasne zajednice kako bi potvrdili dogovor o suradnji na izgradnji tog objekta. Naime, Grad Varaždin je za tu namjenu u Jalkovcu otkupio kuću s okućnicom na kojoj će sada biti izgrađena garaža, odnosno spremište. Vrijednost izgradnje procjenjuje se na oko 450 tisuća kuna, a sredstva će zajedno osigurati Grad Varaždin, Gradska vatrogasna zajednica i DVD Jalkovec.

Predviđa se da će radovi biti završeni za godinu dana pa će DVD Jalkovec nakon 84 godine postojanja kao jedno od najaktivnijih dobrovoljnih vatrogasnih društava u Varaždinu dobiti adekvatne prostore za svoje aktivnosti i čuvanje vatrogasne opreme.

www.sjever.hr

05.03.2020.

Input your search keywords and press Enter.