Now Reading:
VEČERAS Kadeti RK Zagorec Krapina u lovu na drugo mjesto
Full Article 2 minutes read

VEČERAS Kadeti RK Zagorec Krapina u lovu na drugo mjesto

Rukometašice i rukometaši RK Zagorec Krapina danas nastavljaju s natjecanjima u svojim ligama. Oni najmlađi, “Katarinini“ dečki, već rano ujutro otišli su u Rugvicu gdje će odigrati četiri utakmice 5 kruga Međužupanijske mini rukometne lige. Prva se utakmica igra protiv ekipe RK Zagorica. Odmah zatim slijedi ogled protiv ekipe PPD, Zagreb. Treću utakmicu najmlađi igrati će protiv ekipe RK Bedekovčina, dok će se zadnja utakmica igrati protiv ekipe RK Jamnica.

Djevojčica godišta 2006-2008 koje vodi trener Maroje Martinović idu u Kutinu gdje će se igrati 7.krug Međužupanijske rukometne lige za žene. Prva se utakmica igrala u 12,00 sati, a djevojčice RK Zagorec igrati će protiv domaćina, ekipe RK Moslavina, a odmah nakon završetka te utakmice, snage će odmjeriti s ekipom RK Laurus.

Dečki godišta 2004 i mlađi, koje vodi Matina Koprivnjak danas u sklopu 2. Hrvatske rukometne kadetske lige igrali su u Velikoj Gorici , gdje ih dočekuje ekipa RK Velika Gorica.

I na kraju, zadnja utakmica ovaj vikend se igra u Krapini, dvorana Srednje škole Krapina, gdje dečki godišta 2006. i mlađi igraju 14. kolo 2. Hrvatske kadetske rukometne lige, protiv drugoplasirane ekipe s ljestvice, ekipe RK Moslavina. Utakmica će početi u 17.00 i bit će jedna zanimljiva utakmica s obzirom da su dečki trenutno treći na prvenstvenoj ljestvici, odmah iza ekipe koja dolazi u goste.

Iz kluba pozivaju sve navijače RK Zagorec da danas dođu u sportsku dvoranu SŠ Krapina bodriti rukometaše na putu prema vrhu ljestvice.

Djevojčice koje se natječu u mini rukometu, ovaj vikend odmaraju.

sjever.hr 29.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.