Now Reading:
Stipić nakon Varaždina: “Razočaran sam jer nismo pobijedili, ali najviše mi je žao što nismo bili na našem nivou”
Full Article 3 minutes read

Stipić nakon Varaždina: “Razočaran sam jer nismo pobijedili, ali najviše mi je žao što nismo bili na našem nivou”

slaven belupo

Nogometaši Slaven Belupa u 24. su kolu Hrvatski Telekom Prve lige remizirali s Varaždinom Na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš, pred gotovo 1000 ljudi, rezultat je bio 0:0

Trener Tomislav Stipić u susretu nije mogao računati na kartonirane Limu i Krstanovića te na ozlijeđene Etoundija i Radivojevića. Tako su u prvom sastavu krenuli: na golu Filipović, u obrani Božić, Paracki i Soldo, na bokovima Bogojević i Lovren, u veznoj liniji Bačelić Grgić, Glavčić i Lulić te u vrhu napada Šego i Jeffren.

Prvu priliku imali su gosti preko Drožđeka koji je pucao preko vrata s desetak metara u 4. minuti. Odgovorio je Jeffren s druge strane pet minuta kasnije, ali je njegov pokušaj blokirala obrana gostiju. U 14. minuti Varaždin je ponovno kao desetak minuta ranije zaprijetio. Ponovno je Drožđek iz vrlo dobre situacije poslao loptu iznad gola Filipovića. U 22. minuti Glavčić je gotovo savršeno izveo slobodan udarac, ali je greda spasila goste iz Varaždina. Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 0:0.

Nastavak je bolje otvorila momčad Slaven Belupa. Prijetili su Bogojević i Jeffren, ali je gostujući golman Nevjestić spasio svoja vrata. Pokušao je Bogojević i u 55. minuti glavom, ali nije uspio postići pogodak. Isti je igrač pucao iz daljine u 76. minuti, no njegov udarac Nevjestić je skrenuo u korner. Raspoložen je bio desni bek Slavena. Opasno je zaprijetio i u 80., ali golman Varaždina bio je na visini zadatka. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao

– Pomiješane su emocije u meni. Čestitam Varaždinu na bodu koji su osvojili u jednoj zanimljivoj utakmici. Čestitam i svojoj momčadi na trećoj utakmici bez poraza. Imali smo posjed lopte u svojim nogama, mislim oko 60%, imali smo 11 šuteva na gol, devet kornera, gredu Glavčića i nekoliko prilika Bogojevića i Jeffrena, ali s druge strane, moramo biti sretni da nas nisu kaznili u prvom poluvremenu. Varaždin je uglavnom bio ‘u bunkeru’ i čekao svoju priliku preko izrazito neugodnih Posavca, Teklića i Drožđeka. Na kraju, razočaran sam jer nismo pobijedili, ali nismo bili na našem nivou i zbog toga mi je najviše žao – izjavio je nakon utakmice trener Slaven Belupa Stipić.

www.sjever.hr Tekst i foto NK Slaven Belupo 29.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.