Now Reading:
Je li Dinamov trener psovao varaždinskog suca i čeka li ga zbog toga oštra kazna?
Full Article 2 minutes read

Je li Dinamov trener psovao varaždinskog suca i čeka li ga zbog toga oštra kazna?

bjelica

Dinamo je u Osijeku doživio svoj treći ovosezonski poraz. Posebno ljut nakon utakmice bio je trener zagrebačke momčadi Nenad Bjelica koji je, prema svemu sudeći, razlog za poraz našao u djelitelju pravde, inače varaždinskom nogometnom sucu Mariju Zebecu.

Naime, na utakmici Zebec, koji je bio glavni sudac, isključio je jednog Dinamovog igrača, pobjednički gol postignut je s bijele točke, a u samoj finišu utakmice Zebec je isključujući karton pokazao i Bjelici zbog njegovog burnog načina protestiranja.

Izgleda da je sve to za Bjelicu bilo previše pa je nakon utakmice došlo do verbalnog sukoba Bjelice i Zebeca.

U službenom zapisniku, koji se sastavljao dosta dugo nakon utakmice, Zebec je iznio kakve je sve vulgarne psovke Bjelica uputio na račun sudaca uz riječi “prepali ste se domaćina, zato tako i sudite”, međutim, svjedoci kažu da se Dinamov trener nije smirio niti na putu do svlačionice, da je dosta toga izgovorio sucu Zebecu.

Neki, pak, također tvrde da ni Zebec pritom nije verbalno ostao dužan Bjelici. Ako će Zebec prijaviti Bjelicu i zbog toga, Dinamov bi trener mogao biti i teže kažnjen -donosi portal Jutarnji.hr.

Inače, nakon toga Bjelica je održao čudnu konferenciju za novinare na kojoj je ljutito izgovori tek jednu rečenicu u kojoj je čestitao Osijeku na pobjedi dok je na svako pitanje novinara odgovarao da nema komentara.

www.sjever.hr/Jutarnji.hr Foto GNK Dinamo Zagreb 17.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.