Now Reading:
Kakva nas poljoprivreda očekuje u narednim vremenima? Saznajte na konferenciji REDEA-e
Full Article 1 minutes read

Kakva nas poljoprivreda očekuje u narednim vremenima? Saznajte na konferenciji REDEA-e

traktor, oraci

Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA organizira petu, jubilarnu poljoprivrednu konferenciju pod nazivom Upravljanje znanjem u poljoprivredi: Povratak korijenima (u digitalnom dobu).

Konferencija će se održati 25. veljače 2020. godine s početkom u 9 sati u multimedijalnoj dvorani Tehnološko – inovacijskog centra Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22 B, Čakovec (kompleks bivše vojarne).

Naglasak poljoprivredne konferencije bit će na isticanju važnosti poljoprivrede u pogledu sigurnosti potrošača, kvalitete hrane te certificiranja proizvoda. Svakodnevno postajemo svjedoci brojnih vremenskih neprilika koje se nameću kao glavni izazovi poljoprivredne budućnosti. Uz sve veću konkurenciju na globalnom tržištu, na kojem se trenutno traži prvoklasna roba po bagatelnim cijenama, proizvođači će trebati voditi pojačanu brigu i o očuvanju okoliša u kojem, svojom djelatnošću, utječu na eko sustav.

Ove godine je cilj da se ne samo proizvođačima, već i potrošačima približi poljoprivreda koja nas očekuje u narednim vremenima.

Sudjelovanje je besplatno, ali zbog ograničenog broja mjesta, neophodno se prijaviti putem on-line prijavnice, najkasnije do 21. 2. 2020. Više informacija na http://www.redea.hr/peta-poljoprivredna-konferencija/.

sjever.hr

16.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.