Now Reading:
Prošla godina bila je godina vrhunskih rezultata za Mlade informatičare Strahoninca
Full Article 1 minutes read

Prošla godina bila je godina vrhunskih rezultata za Mlade informatičare Strahoninca

U prostorijama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje održana je Izborna skupština udruge Mladi informatičari Strahoninca (MIS)

Usvajanjem dnevnog reda te nakon utvrđivanja kvoruma, predsjednik udruge osvrnuo se na rad udruge tijekom 2019. godine. Godina je to, kako je istaknuo, u kojoj je bilo pregršt aktivnosti, ali i vrhunskih rezultata.

Krunska suradnja s Međimurskim informatičkim klubom Čakovec, suradnjom s Tehnološko-inovacijskim centrom Međimurja (TICM) i iznimnom potporom Međimurske županije, udruga je ostvarila preduvjete da kod značajnog broja djece razvije informatičke i robotičke vještine.

Svakako je Centar izvrsnosti informatike Međimurske županije najznačajniji i najvažniji projekt udruge. Pokroviteljstvo i partnerstvo Međimurske županije, prostorni kapaciteti Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje i visoko stručan kadar udruga MIS i MIK, omogućio je da brojna djeca razvijaju izvrsnost, a da sve to za polaznike bude sasvim besplatno.

Ovakvo ulaganje u djecu i mlade, za što osobito zahvaljuju županu Matiji Posavcu, dalo je svoje rezultate. Udruga je diljem Lijepe naše poznata po vrhunskim rezultatima, ali i najboljim predavačima i mentorima.
Tijekom 2019. godine, udruga MIS sudjelovala je u brojnim projektima, a njezini članovi na brojnim natjecanjima na kojima su ostvarili iznimne rezultate.

Više informacija doznajte ovdje

www.sjever.hr

15.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.