Now Reading:
Božinović odgovorio Kolaru za vatrogasna vozila. Župan za sutra najavio konferenciju za novinare….
Full Article 2 minutes read

Božinović odgovorio Kolaru za vatrogasna vozila. Župan za sutra najavio konferenciju za novinare….

božinović

Potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović potpisao je u srijedu, s predstavnicima triju tvrtki, WAWRZASZEK ISS Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, zajednicom ponuditelja: M.G.S. Grupa d.o.o./Volvo Group Croatia d.o.o. i DOK-ING d.o.o, četiri ugovora o nabavi 94 vatrogasna vozila, među kojima duga i mala navalna vozila, teška i laka šumska vatrogasna vozila, autocisterne i zapovjedna vozila s prikolicom i vatrogasnim robotom, koja će biti raspoređena diljem Hrvatske, jednako po svim hrvatskim županijama, sukladno procjeni struke.

Kako prenosi HRT ministar je pritom odgovorio županu Krapinsko-zagorske županije Željku Kolaru koji je izrazio nezadovoljstvo jer nije prihvaćen prijedlog županijskog vatrogasnog zapovjedništva o unutarnjoj raspodjeli četiri vatrogasna vozila koja će biti dodijeljena Krapinsko-zagorskoj županiji. Ministar je, navodi HRT, poručio je Kolaru kako bi bilo dobro da je svojevremeno radio pritisak na svoju stranku, SDP, dok su bili na vlasti.

“SDP je sigurno mogao koristiti ove fondove, ne znam zašto nisu, danas bi možda imali 200 novih vozila. Ali trebao je doći netko tko čita dokumente i tko vidi da postoji mogućnost da se iz EU povuku fondovi, neki to ili nisu pročitali ili ih nije bilo briga”, rekao je Božinović, a prenosi HRT.

Kako je najavljeno iz Ureda župana Krapinsko-zagorske županije Kolar će na konferenciji za novinare najavljenoj za četvrtak u 10.30 sati dati komentar na ovakvu ministrovu reakciju. https://vijesti.hrt.hr/581842/bozinovic-zupanu-kolaru-struka-odlucuje-o-raspodjeli-vatrogasnih-vozila

www.sjever.hr/HRT Foto MUP 12.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.