Now Reading:
Hajdaš Dončić i Bernarda Topolko pod hitno nadopunili svoje imovinske kartice!
Full Article 2 minutes read

Hajdaš Dončić i Bernarda Topolko pod hitno nadopunili svoje imovinske kartice!

dončić

Brojne nekretninske dubioze i krivo ispunjene imovinske kartice Plenkovićevih ministara, koje su na površinu isplivale tijekom prošle i početkom ove godine, očito su natjerale i pojedine saborske zastupnike da provjere svoju imovinu i upišu točne podatke – donosi Jutarnji.hr.

Tako je svoje imovinske kartice nadopunilo čak 12 saborskih zastupnika od čega dva s područja III. izborne jedinice odonosno jedna saborska zastupnica iz Međimurske županije te potpredsjednik Hrvatskog sabora iz Krapinsko-zagorske županije.

Prema pisanju portala Jutarnji.hr, Bernarda Topolko, krajem godine upisala je novi stan u Čakovcu, druge nekretnine (vjerojatno spremišta i parking) i garažu, a nekretnine su u vlasništvu nje i supruga. Tako su od plaće, nasljedstvom i prodajom imovine suprug i ona stekli stan od 62 kvadrata vrijedan 565.000 kuna.

Nove nekretnine krajem godine upisao je i SDP-ov potpredsjednik Sabora Siniša Hajdaš Dončić. Iz imovinske kartice vidljivo je da je supruga na građevinskom zemljištu koje su imali u Tkonu sagradila vikendicu koja s pripadajućim zemljištem ima 619 četvornih metara procijenjene vrijednosti 1,6 milijuna kuna. https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/zastupnici-u-panici-afera-kujundzic-pokrenula-val-ispravaka-imovinskih-kartica-duznosnici-masovno-revidiraju-ranije-prijavljene-podatke/9945685/

www.sjever.hr/jutarnji.hr 08.02.2020.

Input your search keywords and press Enter.