Now Reading:
Grad Varaždin sufinancira sanaciju i obnovu pročelja i krovova građevina, javite se!
Full Article 50 second read

Grad Varaždin sufinancira sanaciju i obnovu pročelja i krovova građevina, javite se!

Varaždin

Grad Varaždin raspisao je 28. siječnja 2020. godine Javni poziv na dostavu prijava za sufinanciranje Programa sanacije i obnove pročelja i krovova građevina u 2020. godini. Javni poziv otvoren je do 27. veljače 2020. godine, a upućen je fizičkim i pravnim osobama – vlasnicima / suvlasnicima građevina koje su pojedinačno registrirane kao kulturno dobro, a nalaze se na području grada Varaždina i koje se nalaze na području kulturno povijesne cjeline grada Varaždina prema Rješenju Ministarstva kulture, Uprave za zaštitu kulturne baštine.

Prijavu za sufinanciranje Programa može podnijeti vlasnik, predstavnik suvlasnika ili upravitelj navedenih građevina, a podnosi se pisanim putem, popunjavanjem propisanog obrasca prijave koji se može preuzeti u Upravnom odjelu za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša Grada Varaždina ili na web stranici Grada Varaždina www.varazdin.hr, gdje je i objavljen ovaj Javni poziv:
https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-dostavu-prijava-sufinanciranje-programa-sanacije-i-obnove-procelja-i-krovova-gradevina-2-8095/

sjever.hr

29.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.