Now Reading:
Mladež HDZ-a: „Želimo potaknuti Varaždinke i Varaždince da u ovo zimsko doba pomognu Udruzi za zaštitu životinja SPAS!“
Full Article 2 minutes read

Mladež HDZ-a: „Želimo potaknuti Varaždinke i Varaždince da u ovo zimsko doba pomognu Udruzi za zaštitu životinja SPAS!“

Hvalevrijedna akcija Mladeži HDZ-a Varaždinske županije i Mladeži HDZ-a Grada Varaždina

Mladež HDZ-a Grada Varaždina predvođena predsjednikom Svenom Buntom, Mladež HDZ-a Varaždinske županije predvođena predsjednikom Tinom Jurakom i Odbor za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku HDZ-a Varaždinske županije predvođen predsjednikom Ivanom Salopekom odlučili su pomoći četveronožnim štićenicima Udruge za zaštitu životinja SPAS izdašnom donacijom hrane za pse. U petak poslijepodne posjetili su udrugu s ciljem da svi njezini štićenici što lakše prebrode ove hladne zimske dane.
-Donacije Udruzi za zaštitu životinja Spas u Varaždinu postala je već naša tradicionalna akcija pa smo i ovaj put donijeli izdašnu donaciju hrane. Za to su zaslužni članice i članovi Mladeži koji su sudjelovali u akciji – rekao je predsjednik Mladeži HDZ-a Grada Varaždina Sven Bunta.

Predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije Tin Jurak kazao je da su Udrugu SPAS posjetili iz dva razloga.
-Prvi je razlog pomoći štićenicima azila, a drugi razlog je potaknuti Varaždinke i Varaždince da i oni u ovo hladno zimsko vrijeme pomognu. Mladež HDZ-a uz pokretanje inicijativa i provođenje politika za mlade, djecu, učenike i studente, voli pokazati suosjećanje i prema životinjama – naglasio je Jurak.

Udruga SPAS trenutno brine o 550 pasa, a u hladnijim danima se broj pasa povećava.
-Kad smo čuli da je potrebna pomoć bespomoćnim životinjama, odmah smo se bacili na posao prikupljanja hrane. Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u donaciji – rekao je predsjednik Odbora za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku HDZ-a Varaždinske županije Ivan Salopek.

www.sjever.hr

25.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.