Now Reading:
Žarko Tušek iskazao podršku predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću za reizbor na čelno mjesto stranke
Full Article 2 minutes read

Žarko Tušek iskazao podršku predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću za reizbor na čelno mjesto stranke

Predsjednik Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Krapinsko-zagorske županije Žarko Tušek iskazao je političku i ljudsku podršku predsjedniku HDZ -a Andreju Plenkoviću za njegov reizbor na čelno mjesto stranke na predstojećim unutarstranačkim izborima.
U razgovoru za N1 televiziju Tušek je istaknuo zajednički rad na projektima koji u posljednjih nekoliko godina mijenjaju vizure Krapinsko-zagorske županije i cijelog Hrvatskog zagorja. Posebno je naglasio da se nakon sjednice Vlade u Krapini još jačim tempom nastavlja dalje.
– Unutarstranački izbori moraju biti vrijeme sučeljavanja argumenata oko modela razvoja i jačanja naše stranke u godinama koje su ispred nas te prostor za dodatno etabliranje Hrvatske demokratske zajednice kao najveće i stožerne političke stranke u Republici Hrvatskoj – poručio je predsjednik krapinsko-zagorskog HDZ-a dodavši da će po principu jedan čovjek – jedan glas svaki član birati ključne stranačke dužnosnike.
– Nakon provedenih izbora, svi zajedno moramo okupiti najbolje političke lidere koje Hrvatska demokratska zajednica ima i složno krenuti u izbornu pobjedu na predstojećim parlamentarnim izborima – rekao je Tušek i nastavio da to od stranke traže utemeljitelji, članovi i simpatizeri, glasači.
– To je naš dug prema utemeljitelju naše stranke i utemeljitelju moderne hrvatske države dr. Franji Tuđmanu – zaključio je Tušek.

sjever.hr

23.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.