Now Reading:
Međimurje, Lumen i Slaven Belupo najbolji prvog dana u Prelogu
Full Article 2 minutes read

Međimurje, Lumen i Slaven Belupo najbolji prvog dana u Prelogu

lumen

Prvog dana turnira u Prelogu, igrale su ekipe u kategorijama U7, U8, i U14. Turnir u Prelogu, Festival nogometa, okupio je preko stotinu ekipa u šest kategorija. U kategoriji U8 naslov pobjednika osvojila je ekipa Međimurja, koja je u finalu pobijedila Mladost Komet sa minimalnih 1:0. Najboljim je igračem proglašen Viktor Baumhak, najbolji je golman bio Roko Jurović, a najboljim je strijelcem proglašena Ena Madić.

U kategoriji U14 najbolja je bila ekipa Slaven Belupa II, koja je u finalnoj utakmici nadigrala ekipu Nogometne škole Sloga. Najboljim je igračem proglašen Leon Bošnjak, a najboljim strijelcem Fran Vidaković, oba iz pobjedničke ekipe. Najbolji je golman u ovoj kategoriji bio August Varga iz Sloge. U kategoriji sedmogodišnjka naslov je pobjednika osvojila ekipa Lumena, a najbolji su bili, igrač Roko Črnila, strijelac Mateo Mlinarić, a golman Vedran Pintarić.

Nagrade su najboljima predali predsjednik Međimurskog nogometnog saveza i član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Mato Kljajić, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Preloga Dejan Naranđa te predsjednik Nogometnog kluba Mladost Komet Željko Sokač.

www.sjever.hr 19.01.2020.

Input your search keywords and press Enter.