Now Reading:
Obilježena 74. obljetnica ljekarničke ustanove i 70. obljetnica samostalne zdravstvene ustanove „Ljekarne Koprivnica“ Koprivničko-križevačke županije
Full Article 2 minutes read

Obilježena 74. obljetnica ljekarničke ustanove i 70. obljetnica samostalne zdravstvene ustanove „Ljekarne Koprivnica“ Koprivničko-križevačke županije

U utorak 17. prosinca prigodnom svečanošću u prostorijama hotela Podravina obilježena je 74. obljetnica ljekarničke ustanove i 70. obljetnica samostalne zdravstvene ustanove „Ljekarne Koprivnica“ Koprivničko-križevačke županije. Svečanosti su ispred Koprivničko-križevačke županije  prisustvovali župan Darko Koren sa zamjenikom župana Ratimirom Ljubićem te potpredsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić.

Uvodno se prisutnim uzvanicima obratila ravnateljica Ljekarne Koprivnica Božena Hrešć zahvalivši svima na suradnji tijekom godine, naglasivši kako djelatnici Ljekarne Koprivnica, koja djeluje u pet ljekarničkih jedinica sa 22 zaposlena, radi sjajan i odgovoran posao te je cijele godine na usluzi građanima i zdravstvenim ustanovama.

„Neka nam kvaliteta usluge i kadrova, dostupnost i očuvanje naše bogate povijesti i nasljeđa struke te jačanje profesije budu i dalje glavni ciljevi. Zahvala svim suradnicima i kolegama koji čine naš sustav boljim, a posebna zahvala i prijašnjim ravnateljima Ines Šestan i Dragutinu Korošcu na doprinosu i jačanju struke“, kazala je ravnateljica Hrešć.

Predsjednik Upravnog vijeća Ljekarne Koprivnica Dragutin Korošec prisjetio se početaka uspostave samostalne zdravstvene ustanove, a prigodnim govorom obratio se i župan Koren naglasivši uspon i razvojni put ustanove koja je započela u iznajmljenom prostoru s tek nekoliko zaposlenih, a danas funkcionira stabilno i profitabilno te brine o potrebama velikog broja stanovnika.

www.sjever.hr/kckzz.hr 18.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.