Now Reading:
Bogati glazbeni i gastronomski program trećeg vikenda Adventa u Varaždinu
Full Article 3 minutes read

Bogati glazbeni i gastronomski program trećeg vikenda Adventa u Varaždinu

Treći adventski vikend je pred nama, a uz najavljeno ugodno vrijeme, šteta bi bila ne provesti ga uz dobro društvo na jednoj od sedam bajkovitih lokacija Adventa u Varaždinu.

Već je u četvrtak na Adventskom Parkiranju na Habdelićevom trgu, prva prilika za dobru zabavu, a osim ukusne ugostiteljske ponude, vatrice i sljezovih kolačića ovog vikenda očekuje vas i nastup DJ-a.

Ako ste ljubitelj zimskih sportova, iako nema snijega, Ledena Čarolija na Starom gradu donosi i priliku za uživanje na ledu- klizati možete svaki dan od 9:45 pa sve do 21:30, a tu je i ledeni tobogan. Ne propustite priliku posjetiti i virtualno zimsko carstvo od 17 do 19 sati u Kući Djeda Mraza na Starom gradu gdje će vas MagićNet svojim VR naočalama teleportirati u pravu zimsku avanturu.

Najmlađi će ovaj vikend konačno dočekati ono što su čekali cijelu godinu – druženje s Djedicom! Djed Mraz bit će u svojoj Kući na Starom gradu u petak od 17 sati, ali i u subotu od 11 i od 17 sati. Iskoristite priliku prišapnuti mu što ove godine želite da vas dočeka pod borom, a usput se i slikati i družiti s veselim Djedicom.

Kraj radnog tjedna najbolje je proslaviti jednim afterwork gin partyjem, a baš vas takav čeka na Adventskom Parkiranju na Habdelićevom trgu u petak gdje vas uz najfinije ginove zabavlja Frankotoner.

Petak trinaesti nikako nije strašan kad ga provodite na Adventu na Stančiću. Tamo vas od 18 sati zabavlja Marko Kenji dok uživate u punču, kuhanom vinu ili nekoj drugoj delikatesi koju su za vas spremili ugostitelji.

Budući da se već jako približavamo Božiću, ne zaboravite na poklone za svoje najmilije, a ove godine najbolji je poklon onaj kreativan. Baš takvi očekuju vas u Zimskoj Kreativnici u Uskoj ulici. Od 10 do 13 sati i ponovno od 15 do 21 sat u subotu i nedjelju u Zimskoj Kreativnici čekaju vas umjetnici i kreativci iz cijele Hrvatske. Bilo da je ove godine poklon koji tražite odjeća, suvenir, mirisna svijeća ili fini keksići, sve to možete pronaći u Zimskoj Kreativnici, a usput se zabavite i uz DJ-eve i zimske napitke u svima najdražoj chill zoni. Jutarnji sati raspjevani su i na Bijelom Korzu gdje od 11 sati nastupaju APZ Fakulteta organizacije i informatike i VS Acapella.

Večernje sate provedite uz svjetlost lampica i svjetlucavih ukrasa, a u šetnji gradom zaustavite se na Adventskom Parkirnju gdje nastupaju Šmaguc&Mutić.

Produžite li do Bijelog Korza, očekuje vas prava božićna poslastica. Od 19 sati za Varaždince na glavnom gradskom trgu nastupa Saša Lozar.
Nakon nedjeljnog doručka, izvedite svoje najmlađe i najveselije članove obitelji u šetnju gradom, a svakako se zaustavite u Kući Djeda Mraza gdje u 11 sati slušamo priču o Crvenkapici, u 12 sati o Snježnom kraljevstvu, a u popodnevnim satima od 17 učimo Kako je snijeg pao, a u 18 sati Kako sanjaju stvari.

Zadnju večer vikenda sve vas pozivamo na Stančićev trg gdje od 18 sati romantičnu atmosferu stvaraju Fani Solomun i Hrvoje Šenjug .
Advent u Varaždinu pazio je na velike i male, na vama je samo da uživate.

www,sjever.hr

12.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.