Now Reading:
JAVNO SAVJETOVANJE Terase u povijesnoj jezgri Varaždina
Full Article 2 minutes read

JAVNO SAVJETOVANJE Terase u povijesnoj jezgri Varaždina

U razdoblju od 9. prosinca do 19. prosinca 2019. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Odluke o uvjetima za postavljanje terasa na javnim površinama u povijesnoj jezgri grada Varaždina.

Ukazala se potreba da  se važeća Odluka o uvjetima izmjeni, no budući da su u međuvremenu na snagu stupili  novi propisi, odlučeno je kako je potrebno  izraditi novu Odluku. U ovoj Odluci jasnije se reguliraju ograde terasa imajući u vidu da je došlo do napretka tehnologije grijanja te da sve veći broj građana želi uživati na terasama i u zimskim mjesecima, kao i manja izmjena u vezi točionika.

Cilj provođenja savjetovanja je upoznavanje javnosti s nacrtom Odluke, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali  i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke, nalaze se na web stranicama Grada Varaždina (https://varazdin.hr/savjetovanje-s-javnoscu-2019-godini/) pod rednim brojem 28.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca  zaključno do 19. prosinca 2019.  na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za komunalni sustav i urbanizam, Trg slobode 12/II, Varaždin s naznakom „Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt odluke o uvjetima za postavljanje terasa na javnim površinama u povijesnoj jezgri grada Varaždina” ili na e-mail adresu komunal@varazdin.hr također putem obrasca.

sjever.hr 10.12.2019.

Input your search keywords and press Enter.