Now Reading:
Čačić: Kolakušiću brojevi nisu jaka strana
Full Article 2 minutes read

Čačić: Kolakušiću brojevi nisu jaka strana

Čačić

Predsjednik Narodne stranke – reformisti i varaždinski župan Radimir Čačić odgovorio je predsjedničkom kandidatu Mislavu Kolakušiću koji sumnja u 7.500 potpisa koje su Reformisti prikupili za kandidaturu Zorana Milanovića.
– Ono što stvarno cijenim kod gospodina Kolakušića je da barem izgleda da on vjeruje u to što govori, bez obzira što govori. Ako mene pitate, ja iskreno sumnjam da je itko ikada potpisao išta za njega. Mali je problem u tome što je čovjek desetak godina studirao pravo, mislim da je to uspješno završio nakon ozbiljnih napora. Zamislite da su uveli matematiku, do danas bi čekali. Brojevi mu nisu jaka strana. Kad ja iznesem neki broj dobro je poznato u ovoj zemlji da ja iza tog broja stojim. Što se tiče njegovih brojeva i onih smiješnih 20-ak tisuća za kampanju u europskim izborima DIP je već utvrdio da je bila financijska manipulacija jer nije pravio sredstva udruge. Sklon je tome, a svatko po sebi sudi – odgovorio mu je predsjednik Reformista.
Čačić je najavio pobjedu Zorana Milanovića na sjeveru Hrvatske.
– Ovdje čak i da mi ništa ne učinimo, a drago mi je da smo postigli ovako zapažen rezultat, čak i od Kolakušića, drago mi je da su nam u tome nešto pomogli i kolege iz SDP-a, ne baš blizu našim brojevima, recimo 40-ak posto smo napravili više, ali i oni će pomoći. Ovdje će naš zajednički kandidat pobijediti i to bez ikakve dvojbe, to tvrdim. Na sjeveru Hrvatske će Milanović pobijediti – kazao je Čačić koji je komentirao i štrajk učitelja.
– Malo više ozbiljnosti svih strana koje sudjeluju u ovoj otužnoj i vrlo štetnoj po učenike situaciju kojoj svjedočimo zadnjih 36 dana. Potpuno nesnalaženje Vlade, a rekao bih i prilično visoka razina u odnosu na interese učenika neprepoznavanja stvarnih potreba u hrvatskom školstvu i od strane sindikata. Plaće su jedan dio priče, dostojanstvo drugi, a neracionalnost sustava i loš rezultat ukupno našeg obrazovanja su priča o kojoj ovdje ne govorimo, a trebali bi – kazao je Čačić.

n.kalajdžija / sjever.hr

30.11.2019.

Input your search keywords and press Enter.