Now Reading:
NAJAVA: Gospodarski forum Grada Preloga 2019.
Full Article 2 minutes read

NAJAVA: Gospodarski forum Grada Preloga 2019.

Grad Prelog i ove godine tradicionalno održava Susret gospodarstvenika pod nazivom „Gospodarski forum Grada Preloga 2019.“. Gospodarski forum Grada Preloga 2019. održat će se 29. studenog 2019. godine (petak) u Hotelu Panorama – DG Sport u Prelogu.

Ovogodišnji Gospodarski forum Grada Preloga sastoji se od dva dijela. U prvom dijelu održat će se nekoliko zanimljivih predavanja i radionica. U ovom dijelu partneri Grada Preloga su HAMAG BICRO, Hrvatska gospodarska komora, Ženski poduzetnički centar, a održat će se i radionica „Ideje i idealizacije“ europskog projekta ENES-CE – „Povećanje kapaciteta javnih institucija u planiranju i provođenju lokalnih energetskih strategija i planova u suradnji sa građanima“.

U drugom dijelu održat će se završna svečanost uz prikazivanje kratkog dokumentarnog filma o gospodarstvu Grada Preloga. Nakon završne svečanosti slijedi i tradicionalno druženje svih poduzetnika s područja Grada Preloga. Gospodarskom forumu Grada Preloga nazočit će i premijer Andrej Plenković, sa članovima Vlade Republike Hrvatske.

www.sjever.hr/prelog.hr 28.11.2019.

Input your search keywords and press Enter.