Now Reading:
Poslovni klub žena KZŽ u studijskoj posjeti udruzi “Žene za otok” Krk
Full Article 2 minutes read

Poslovni klub žena KZŽ u studijskoj posjeti udruzi “Žene za otok” Krk

pkz kzz

U subotu, 16. studenog 2019., LAG Zagorje-Sutla uz suradnju Poduzetničkog kluba žena Kzž, a uz financijsku potporu Krapinsko-zagorske županije u okviru projekta MREŽA^3 – „Mogućnosti Razvoja Emancipacije ŽenA na treću“ organizirali su Studijsku posjetu Udruzi Žene za otok Krk i LAG-u Kvarnerski otoci. Aktivnost je organizirana u svrhu širenja kontakata i otvaranja tržišta.

Na samom dolasku riječi dobrodošlice uputile su voditeljica LAG-a Kvarnerski otoci – Maja Kirinčić i Jovana Čutul u ime Udruge Žene za otok -Krk. Program druženja započeo je neformalno uz degustaciju otočkih specijaliteta, a nastavio se radno u prostoru kina Krk. Prisutne poduzetnice sa Mrežom poduzetnica LAG-a Zagorje- Sutla upoznala je voditeljica ureda, Tajana Broz. O stanju ženskog poduzetništva u Krapinsko-zagorskoj županiji i o osnivanju Poduzetničkog kluba žena Krapinsko-zagorske županije govorila je Snježana Leljak. O svojim iskustvima u poslovanju i počecima rada, pričale su poduzetnice i iz Zagorja i iz Krka, a dogovorene su i daljnje suradnje.

Svima su nam isti ciljevi, pa smo radosne što možemo zajednički djelovati i nastaviti se umrežavati jer je to jedan od načina za uspješan razvoj poduzetničke klime. Zajedno smo snažnije, razmjenjujemo iskustva i educiramo se, međusobno se informiramo i svojim aktivnostima malo po malo mijenjamo percepciju u društvu.

www.sjever.hr 18.11.2019.

Input your search keywords and press Enter.