Now Reading:
U varaždinskoj sportskoj dvorani u Graberju ukrao novac učenicima. Na meti lopova i trgovine i garaža
Full Article 1 minutes read

U varaždinskoj sportskoj dvorani u Graberju ukrao novac učenicima. Na meti lopova i trgovine i garaža

policija

Jučer u jutarnjim satima u Ulici Graberje u Varaždinu,nepoznata je osoba iskoristila odsutnost učenika i u sportskoj dvorani iz svlačionice ukrala novac sedmero učenika starosti 17 i dvojice učenika starosti 16 godina. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog gradskog poduzeća da je nepoznata osoba u Ulici Gustava Krkleca u Varaždinu od 2. do 4. studenog provalila u trgovinu za prodaju cvijeća te ukrala novac, a visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Policija je zaprimila i kaznenu prijavu odgovorne osobe jednog poduzeća kojem je sjedište u Koprivnici da je također nepoznata osoba pokušala provaliti u jednu trgovinu u Ulici Ljudevita Gaja u Varaždinu. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Zasad nepoznata osoba provalila je u garažu 77-godišnjaka te ukrala razni alat. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

www.sjever.hr

05.11.2019.

Input your search keywords and press Enter.