Now Reading:
Podravka poražena u Ligi prvakinja
Full Article 2 minutes read

Podravka poražena u Ligi prvakinja

podravka

Podravka Vegeta u 4. kolu DELO EHF Lige prvakinja ugostila je mađarsku FTC-Rail Cargo Hungariu. Slavile su gošće iz Mađarske rezultatom 26:27.

U Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović pred više od 2300 navijača Podravka Vegeta ugostila je FTC-Rail Cargo Hungariu. Publika je od prvog do zadnjeg trenutka utakmice glasno navijala i pružala podršku rukometašicama. Iz Mađarske je doputovalo nešto više od 200 navijača. FTC prvi zabija gol u prvoj minuti. Aniko Kovacsics pogađa te Mađarice odlaze na gol prednosti koji zadržavaju sve do osme minute kada Dijana Mugoša zabija s krila za 4:4. Gotovo cijelo prvo poluvrijeme igra se gol za gol te niti jedna ekipa ne odlazi na više od jednog gola prednosti. Dejana Milosavljević u prvom poluvremenu zabija sedam pogodaka za Podravku. Na odmor rukometašice Podravka Vegete odlaze s minimalnom prednošću pri rezultatu 15:14.

Drugo poluvrijeme donosi nastavak igre gol za gol. Za domaću ekipu zabijaju Elena Gjorgjijevska i Lea Franušić. U drugom poluvremenu s nekoliko obrana ističe se i Jovana Risović. Ulaskom u posljednjih deset minuta FTC prijeti da će prvi puta otići na plus tri, no Magdalena Ećimović skida udarac sa sedam metara. Već dvije minute kasnije Ećimović ponovno brani, a Lamprini Tsakalou zabija na drugoj strani i smanjuje prednost Mađarica na jedan gol. Do kraja utakmice domaće rukometašice nisu uspjele uhvatiti razliku te po isteku vremena FTC upisuje pobjedu s jednim golom prednosti.

www.sjever.hr Foto Ivan Brkić 03.11.2019.

Input your search keywords and press Enter.