Now Reading:
ŽARKO TUŠEK: Stranačke organizacije u Krapinskim Toplicama, lider u razvoju kontinentalnog turizma, i Svetom Križu Začretju, jedna od naših najjačih organizacija, spremne su za izbore i za novi izbornu pobjedu
Full Article 3 minutes read

ŽARKO TUŠEK: Stranačke organizacije u Krapinskim Toplicama, lider u razvoju kontinentalnog turizma, i Svetom Križu Začretju, jedna od naših najjačih organizacija, spremne su za izbore i za novi izbornu pobjedu

Nakon rezultata hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović ostvarenih u prvom mandatu, njezin ponovni izbor važan je za Hrvatsku i glavni je cilj Hrvatske demokratske zajednice, istaknuto je među ostalim na sastanku čelništva općinskih organizacija stranke u Krapinskim Toplicama i Svetom Križu Začretje, na kojem je bio i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko-zagorske županije i saborski zastupnik Žarko Tušek.

Predsjednik Općinske organizacije HDZ-a i načelnik Krapinskih Toplica Ernest Svažić podsjetio je da je Grabar Kitarović imala izuzetno dobar rezultat na području Krapinskih Toplica i na prošlim izborima.

– Mi ćemo se svi potruditi da taj rezultat u ovoj kampanji bude još bolji jer je Kolinda Grabar Kitarović kandidatkinja koja taj napor od nas i zaslužuje. Motivirana je Mladež HDZ-a, predstavnici braniteljske i umirovljeničke populacije, svi prisutni – kazao je Svažić te dodao da se upravo zahvaljujući i aktivnostima hrvatske predsjednice Krapinske Toplice mogu pohvaliti investicijama.

– Na području Krapinskih Toplica događaju se internacionalne investicije. Kolinda Grabar Kitarović i njezina gospodarska diplomacija napravili su važan iskorak u proteklom mandatu – repozicionirali su položaj Hrvatske u okviru europsko-atlantskih asocijacija, ali isto tako i u suradnji s partnerima kao što je Rusija i u okviru 17 europskih zemalja i Kine. Od više od 20 milijuna eura koliko je u Hrvatsku privukla poslovna asocijacija za suradnju Kine i jugoistočne Europe, u Krapinske Toplice je došlo 4,3 milijuna eura. A najavljene su i daljnje investicije, u prvom sljedećem koraku od 20 milijuna eura. Mislima da je to nešto što će značajno promijeniti gospodarsku situaciju na području naše općine – naglasio je čelni čovjek Općine i HDZ-a Krapinskih Toplica. Upravo zahvaljujući tim, ali i brojnim drugim investicijama, Krapinske Toplice lider su razvoja zdravstvenog i kontinentalnog turizma.

U Krapinsko-zagorskoj županiji održavaju se ovakvi sastanci i HDZ je maksimalno mobiliziran za drugi mandat Kolinde Grabar Kitarović. Predsjednik ŽO Žarko Tušek istaknuo je važnost rada na terenu i rezultate koje postižu jedinice lokalne samouprave koje vodi HDZ. Krapinske Toplice upravo su najbolji primjer.

– Ovdje u Krapinskim Toplicama Hrvatska demokratska zajednica ima i načelnika i većinu u Vijeću i to je jedna od jedinica lokalne samouprave koja možda i najbolje radi, dobro koristi fondove, stalno privlači investitore. Sve ono pozitivno što u Hrvatskom zagorju želimo isticati, a to je vrijednost našeg kontinentalnog turizma, možda i među najboljim načinima živi ovdje u Krapinskim Toplicama – naglasio je Tušek dodajući da je OO HDZ-a Krapinske Toplice izrazito aktivna organizacija i u smislu funkcioniranja lokalne samouprave, ali i u smislu stranačke organizacije. Općinska organizacija Sveti Križ Začretje jedna je od HDZ-ovih najvećih i najvažnijih organizacija što rezultati na izborima i potvrđuju.

-Sv. Križ Začretje jedna je od naših najmasovnijih i najorganiziranijih stranačkih organizacija. Ta je organizacija pokazala snagu na posljednjim izborima za EU parlament postignutim rezultatima. Tako će biti i na predstojećim predsjedničkim izborima. Uvjeren sam da ćemo pametno komunicirati naše politike u vremenu koje je pred nama i da ćemo svi zajedno dati ozbiljnu podršku našoj zajedničkoj kandidatkinji, predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, shvaćajući koliko je to važno za Hrvatsku u cijelosti, koliko je važno da ona i dalje bude predsjednica Republike Hrvatske – završio je Tušek.

www.sjever.hr

30.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.