Now Reading:
VARAŽDINCI, ODLIČNA PRILIKA ZA ZAPOSLENJE! Plaća 15 tisuća kuna!
Full Article 1 minutes read

VARAŽDINCI, ODLIČNA PRILIKA ZA ZAPOSLENJE! Plaća 15 tisuća kuna!

Agencija Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta traži dva voditelja medicinsko – biokemijskog labaratorija (m/ž). Radi se u labaratorijima u Varaždinu i Puli. Prihvaćaju se kandidati koji su spremni dnevno putovati u Varaždin, odnosno oni koji žive u Puli ili okolici. Poslodavac je uspješna privatna poliklinika iz Zagreba specijalizirana za medicinsku biokemiju, mikrobiologiju i parazitologiju, dermatologiju, medicinu rada te nutricionizam, piše Poslovni dnevnik.

Neto početna mjesečna plaća je 15.000 kuna za kandidate koji potpuno zadovoljavaju uvjete ovog natječaja. Natječaj je aktivan samo do 1.studenoga. Očekujte božićnicu, uskrsnicu i regres. Postoji i mogućnost dogovora oko stana i isplate prijevoza te financiranja specijalizacije za magistre u budućnosti.
Potrebne su im osobe koje imaju položen stručni ispit i važeće odobrenje za rad, imaju važeću potvrdu o nekažnjavanju, služe se računalom i engleskim jezikom za potrebe struke, piše Poslovni. Očekuje se osoba s radnim iskustvom od minimalno dvije godine, no otvoreni su i za razgovor s kandidatima s manje iskustva. Ukoliko imate završen Farmaceutsko – biokemijski fakultet smjera medicinska biokemija ili Medicinski fakultet sa specijalizacijom iz hematologije, prijavite se ovdje

www.sjever.hr/poslovni.hr

30.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.