Now Reading:
Varaždin nastavlja s pobjedama? Danas dolazi Inter
Full Article 2 minutes read

Varaždin nastavlja s pobjedama? Danas dolazi Inter

nogomet varazdin

Uoči sutrašnje utakmice 13. kola Hrvatski telekom prve lige protiv Intera, pred novinare su jučer, 24. listopada, izašli trener Varaždinaca Luka Bonačić i vratar Ivan Nevistić.

– Dobro je što ponovo igramo kod kuće. Smatram da je to prednost, pogotovo kad igramo s klubovima iz donjeg dijela tablice. Inter je posljednja momčad i očekujem da ćemo pokušat potvrdit pobjedu protiv istre. Iako neće biti nimalo lako jer Inter je čudna momčad. Znaju pet-šest utakmica vrlo loše odigrati, a onda se najedanput dignu. U Splitu odigraju 0:0, ili pobijede kvalitetnu momčad. Zadovoljni smo što nema ozlijeđenih, svi su tu i najvažnije – igrači su motiviraniji i opušteniji nakon pobjede protiv Istre. Neki igrači su se napunili samopouzdanjem. To će doprinijeti da sutra budemo kvalitetniji – kazao je Bonačić.

– Nije bilo lako protiv Istre i bilo bi lijepo da povežemo dvije pobjede. To bi bio pravi posao. Sigurno da neće bit lako. Što se tiče atmosfere u ekipi, svi smo pozitivni i vjerujemo u dobar rezultat. Sutra to treba pokazat i ići ćemo maksimalno pa što bude. U prvoj utakmici u Zaprešiću uzeli smo bod, ali puno se otada promijenilo. Bio je to početak sezone, još smo se tražili. Po kvaliteti smo tu negdje, utakmica može otići i na jednu i na drugu strana, ali pošto igramo kod kuće želimo pobjedu i mislim da će tako biti – dodao je Nevistić.

Utakmica Varaždin-Inter igrat će se danas na Gradskom stadionu u Varaždinu od 18 sati.

www.sjever.hr/aktualno.hr 25.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.