Now Reading:
LJUBAVNA ROMANSA I ŽENIDBA U LEPOGLAVSKOM ZATVORU – Oženio se višestruki ubojica Srđan Mlađan sa Zagrepčankom koju nikada prije nije vidio u životu!!!
Full Article 2 minutes read

LJUBAVNA ROMANSA I ŽENIDBA U LEPOGLAVSKOM ZATVORU – Oženio se višestruki ubojica Srđan Mlađan sa Zagrepčankom koju nikada prije nije vidio u životu!!!

zatvor

Najpoznatiji hrvatski osuđenik, 38-godišnji Srđan Mlađan, oženio se u utorak u 14 sati u kaznionici u Lepoglavi. Brak je sklopio s 20-godišnjom Zagrepčankom Eliom Molnar koju je na vjenčanju prvi put i vidio, a ova jedinstvena zatvorska romansa počela je dopisivanjem, tako što je Elia pisala Srđanu. On joj je predložio brak, što je ona i prihvatila – donosi Jutarnji.hr.

Svoju namjeru sklapanja braka najokrutniji hrvatski ubojica morao je najaviti i zatvorskoj upravi, pa mu je vjenčanje i odobreno, i u utorak je ta formalnost obavljena uz neviđene mjere osiguranja u lepoglavskoj kaznionici. Znajući da je Mlađan osuđenik visokog rizika, uprava zatvora “puhala” je na hladno jer je bilo neobično da Srđan Mlađan sklapa brak s osobom koju vidi prvi put u životu.

I dok se u svim ostalim slučajevima zatvorenicima nakon vjenčanja odobrava boravak u sobi za posjete, odnosno daje im se prostor i vrijeme za intimne trenutke nakon sklapanja braka, u Mlađanovu slučaju uprava zatvora napravila je presedan i nije mu odobrila korištenje sobe za posjete. Odobrena mu je samo posjeta, i to u prostoriji gdje se i inače odvijaju posjeti zatvorenicima lepoglavske kaznionice. U toj je prostoriji i zaključen brak najpoznatijeg hrvatskog osuđenika. Više čitjate na… https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/otkrivamo-najokrutniji-hrvatski-ubojica-srdan-mladan-u-zatvoru-ozenio-djevojku-s-kojom-se-dopisivao-a-na-dan-vjencanja-vidio-ju-je-prvi-put-u-zivotu/9526586/

www.sjever.hr/Jutarnji.hr 24.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.