Now Reading:
OLUPINA AVIONA U ZAGORJU POSTAJE – DISCO! U planu i simulator letenja, bazen, karting staza…
Full Article 2 minutes read

OLUPINA AVIONA U ZAGORJU POSTAJE – DISCO! U planu i simulator letenja, bazen, karting staza…

Hoće li Zagorje dobiti još jednu turističku atrakciju? Robert Sedlar u Strmcu nedaleko Stubičkih Toplica radi upravo na tome! Naime, u tom je mjestu na livadi između obiteljskih kuća ovoga tjedna osvanuo putnički avion za 109 putnika, objavio je Dnevnik.hr.

Riječ je o 34 metra olupine, a Sedlar je objasnio kako se radi o avionu Fokker F-100 nizozemske proizvodnje iz 1991. godine. Trup, krila i rep rastavljeni su pa dopremljeni iz Zračne luke Osijek.

Robert objašnjava kako si je ovime ispunio dječački san.
-Meni je najdraža igračka u djetinjstvu bila avion. Prostor će biti otvoren za disco program. Sa strane će biti preklopna sjedala, ali bit će za sve uzraste. U pilotskoj kabini bit će simulatori letenja za djecu. Može biti i za djevojačku večer, momačku, snimanja za svadbu – rekao je Robert i za Dnevnik.hr objasnio kako je tek na početku projekta te da namjerava uz avion napraviti bazen i mini karting stazu. Ipak, ne želi reći koliko ga je ovaj poduhvat koštao:
-To je poslovna tajna, ali 8. ožujka iduće godine je otvorenje i onda ću reći ukupnu cijenu koliko me sve koštalo.
Inače, Fokker je letio za indonezijsku, brazilsku, meksičku i na kraju za hrvatsku aviokompaniju, a za kraj „sletio” na livadu u Strmcu.

screenshot Nova TV

www.sjever.hr/dnevnik.hr

23.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.