Now Reading:
I dalje ćemo uživati u iznadprosječno toploj jeseni
Full Article 2 minutes read

I dalje ćemo uživati u iznadprosječno toploj jeseni

Danas pretežno sunčano i iznadprosječno toplo. U zapadnim predjelima unutrašnjosti te na sjevernom Jadranu povremeno više oblaka, osobito prijepodne, a u Gorskome kotaru i na riječkom području može pasti i malo kiše. Ujutro je mjestimice moguća magla. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, u gorju ponegdje i jak. Najniža jutarnja temperatura zraka od 9 do 12, na Jadranu od 15 do 17, a najviša dnevna između 21 i 26 °C.

U utorak i četvrtak djelomice sunčano, na sjevernom Jadranu povremeno uz povećanu naoblaku. U jutro je u unutrašnjosti mjestimice moguća magla. U srijedu u većini krajeva kiša i pljuskovi, osobito na sjevernom Jadranu, dok će se na istoku zemlje zadržati uglavom suho. U utorak će u unutrašnjosti puhati umjeren, u Gorskome kotaru i jak jugozapadnjak, a potom vjetar uglavnom slab. Na Jadranu u utorak umjereno, u srijedu mjestimice i jako jugo. Iznadprosječno toplo.

Biometeorološka prognoza

Zadržavanje povoljnih biometeoroloških prilika u većem dijelu zemlje će mnogima olakšavati umne i tjelesne aktivnosti i podržavati dobro raspoloženje, a kroničnim bolesnicima olakšavati podnošenje njihovih bolesti. No, mjestimično u Istri, na širem riječkom području i u Gorskom Kotaru bi kronični bolesnici i meteoropati i dalje mogli imati manje poteškoće.

sjever.hr

Input your search keywords and press Enter.