Now Reading:
VREMENSKA PROGNOZA: Toplija odjeća ovog će nam vikenda dobro doći. A kišobrani?
Full Article 2 minutes read

VREMENSKA PROGNOZA: Toplija odjeća ovog će nam vikenda dobro doći. A kišobrani?

jesen

Danas nas očekuje djelomice sunčano. Uz više oblaka uglavnom u unutrašnjosti može pasti i malo kiše. Vjetar većinom slab do umjeren jugozapadni, a na sjevernom Jadranu mjestimice i umjeren jugoistočni. Najniža jutarnja temperatura zraka od 5 do 10, na Jadranu od 12 do 16, na kopnu danju toplije, a najviša temperatura u cijelo će zemlji biti većinom između 16 i 21 °C. Na varaždinskom području dnevni maksimalac vjerojatno neće prelaziti 16 stupnjeva.

U nedjelju djelomice sunčano. U ponedjeljak novo naoblačenje, a malo kiše očekuje se na jugu zemlje, uglavnom na otvorenom moru. U utorak opet sunčanije, no jutro osobito na kopnu svježe, moguće uz slab mraz, a vjerojatno i maglu. Slab do umjeren jugozapadnjak na kopnu će u nedjelju okrenuti na sjeveroistočni i sjeverozapadni vjetar, na Jadranu na umjerenu do jaku buru, a u ponedjeljak će vjetar prolazno ojačati. Ujutro svježe, danju ugodno toplo.

Biometeorološka prognoza za subotu

Biometeorološke prilike će biti razmjerno povoljne. Kod meteoropata se mogu javiti umor i slabija koncentracija. Manje tegobe moguće su i kod kroničnih bolesnika.

www.sjever.hr/DHMZ 05.10.2019.

Input your search keywords and press Enter.