Now Reading:
Za najbolje studente varaždinskog fakulteta ima odmah mjesta u velikim tvrtkama
Full Article 2 minutes read

Za najbolje studente varaždinskog fakulteta ima odmah mjesta u velikim tvrtkama

foi

U prostorijama varaždinskog FOI-ja potpisan je Ugovor o strateškom partnerstvu između digitalne agencije Arbona i FOI-ja. Ugovor su potpisali Neven Vrček, dekan FOI-ja i Sandro Lazarić, direktor Arbone. Arbona i FOI žele podići razinu obrazovanja studenata na višu razinu mnogobrojnim zajedničkim aktivnostima kroz koje će studenti FOI-ja imati priliku uz redovna predavanja biti uključeni u praktični dio poslovnog svijeta uz mentorstvo stručnjaka iz Arbone.

Želja nam je dati studentima praktična znanja iz realnog sektora već za vrijeme studiranja kako bi nakon završenog studija bili spremni integrirati se u poslovnu zajednicu. Uključiti ćemo se u brojne projekte na fakultetu kako bi studenti uz teoretska dobili što više praktičnih znanja na realnim primjerima, rekao je direktor Arbone Sandro Lazarić i dodao kako će se ovom suradnjom najboljim studentima biti dodijeljene nagrade za izvrsnost tijekom akademske godine te će imati priliku u Arboni pronaći radno mjesto nakon studija.

U okviru ove suradnje Arbona će opremiti jednu laboratorijsku dvoranu na FOI-ju novom opremom, koja će poboljšati standard i uvjete u kojima se nastava odvija, istaknuo je Dario Horvat, član uprave tvrtke Arbona.

www.sjever.hr 27.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.