Now Reading:
POZNATE POJEDINOSTI INCIDENTA U KOPRIVNICI: Ponajbolji igrač Slaven Belupa Ejupi dobio metalnom šipkom po glavi
Full Article 2 minutes read

POZNATE POJEDINOSTI INCIDENTA U KOPRIVNICI: Ponajbolji igrač Slaven Belupa Ejupi dobio metalnom šipkom po glavi

ejupi

Ponajbolji nogometaš koprivničkog Slaven Belupa, Muzafer Ejupi, na kraju je ipak prvi napadnut u incidentu koji se prije dva dana dogodio u Koprivnici. Naime, prema informacijama iz policije on je napadnut metalnom šipkom nakon čega se 53-godišnji muškarac okomio na njegovog prijatelja. Epilog svega je da je Ejupi lakše ozlijeđen, 53-godišnjak je završio u bolnici a 32-godišnjak koji je napadaču oduzeo metalnu šipku i njome nekoliko puta udario 53-godišnjaka, zaradio je kaznenu prijavu. Ovako je sve to objasnila policija:

-Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica provodili su kriminalističko istraživanje nad 32 i 31 – godišnjem državljaninu Sjeverne Makedonije na okolnosti fizičkog sukoba u Koprivnici.

Poduzetim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je u srijedu, 25. rujna, oko 19.40 sati u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića na parkiralištu nakon verbalnog sukoba, 53 – godišnjak s koprivničkog područja metalnom šipkom udario u predjelu glave 31 – godišnjeg državljana Sjeverne Makedonije, a potom zadao nekoliko udaraca šipkom po tijelu osumnjičenom 32 – godišnjaku. Postupajući u nužnoj obrani osumnjičeni 32 – godišnjak je uzeo metalnu šipku od 53 – godišnjaka te mu zadao udarce po glavi i tijelu. U fizičkom sukobu teške tjelesne ozljede zadobio je 53 – godišnjak, dok su 31 i 32 – godišnjak lakše ozlijeđeni.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dijela teške tjelesne ozljede protiv osumnjičenog 32 – godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, dok se na okolnosti događaja provodi daljnje kriminalističko istraživanje nad 53 – godišnjakom – navodi se u izvješću PU koprivničko-križevačke.

Dodajmo da Klub još nije poslao službeno očitovanje o svemu.

s.kalajdžija/sjever.hr 27.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.