Now Reading:
Smjene na čelnim mjestima u tvrtkama Grafičar tvornica vreća i tiskarnica, Mesna industrija Ravlić i Alati Stuhne
Full Article 2 minutes read

Smjene na čelnim mjestima u tvrtkama Grafičar tvornica vreća i tiskarnica, Mesna industrija Ravlić i Alati Stuhne

franjo beser

Alen Šantavec novi je direktor tvrtke GRAFIČAR TVORNICA VREĆA I TISKARNICA umjesto Štefice Sirutke, koja je na čelu tvrtke iz Borovljana bila godinu i pol dana. Tvrtka u vlasništvu GRAFIČARA iz Ludbrega, koji je u većinskom vlasništvu Franje Besera, svojedobno je kupila tvornicu vreća od BILOKALNIKA, a KOPRIVNIČKU TISKARNICU od PODRAVKE, i pripojila je bivšoj tvornici vreća koja pod današnjim nazivom zapošljava 57 osoba, lani je imala 26,6 milijuna kuna prihoda i ostvarila 1,5 milijuna kuna dobiti.

Zoran Debeljak opozvan je kao član Uprave MESNE INDUSTRIJE RAVLIĆ iz Osijeka, i dodijeljena mu je prokura, kao i Suzani Jurić Sekulić. Uz članove Uprave Ivanu Ravlić Devald i Marija Ravlića, tvrtka ima i trećeg prokurista, Zlatka Ravlića.

Maja Đođo nije više direktorica tvrtke ALATI STUHNE iz Pregrade. Miran Stuhne ostao je direktor, uz dvoje suvlasnika, koji su i prokuristi – Zvjezdanu Stuhne i Mirka Stuhnea. Obiteljska tvrtka koja se bavi proizvodnjom opreme za industriju stakla zapošljava više od 236 zaposlenika, i lani je ostvarila 77,3 milijuna kuna prihoda, ali je dobit pala sa tri milijuna kuna na 700.000 kuna.

www.sjever.hr/lidermedia.hr 23.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.