Now Reading:
CROSSMINTON – Robert Burić brončani na turniru u Trbovlju
Full Article 2 minutes read

CROSSMINTON – Robert Burić brončani na turniru u Trbovlju

robert buric broncani

Ove subote u  Trbovlju (SL) održan je turnir u crossmintonu na kojem su nastupili igrači iz Mađarske,Hrvatske i Slovenije. Crossmintonski klub S.R.U.Z.iz Zaboka i igrači  tog kluba Robert Burić i Nenad Krznar tradicionalno već petu godinu zaredom nastupaju na tom turniru sa uvijek zapaženim rezultatima,a ovaj turnir posebno će ostati u sjećanju Robertu Buriću zbog osvojenog trećeg mjesta i brončane medalje u kategoriji +40.

Robert Burić u kvalifikacijskoj skupini dobrim igrama osigurao je prolazak u drugi krug natjecanja gdje je u susretu za polufinale u odličnom meču pobijedio slovenskog predstavnika jednog od favorita turnira. U meču za finale Robert Burić izgubio je meč od slovenskog predstavnika koji je i na kraju osvojio turnir. Ovaj rezultat potvrđuje da je Robert Burić trenutno jedan od najboljih igrača crossmintona u Hrvatskoj.

Do kraja godini preostaju još dva turnira tako da se od Roberta Burića i dalje očekuju dobri rezultati. Drugi igrač kluba Nenad Krznar na turniru u skupini u tri susreta ostvario je jednu pobjedu i nije se kvalificirao u drugi krug natjecanja.

www.sjever.hr/zabok.hr 23.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.