Now Reading:
Humanitarna prodaja majica u povodu 20. Terry Fox Run
Full Article 50 second read

Humanitarna prodaja majica u povodu 20. Terry Fox Run

Ususret jubilarnom, 20. po redu izdanju utrke Terry Fox Run, u centru Zagreba održala se humanitarna prodaja majica, a akciju je podržala i zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević.

U izjavi medijima, zamjenica je pozvala Zagrepčanke i Zagrepčane da se uključe u ovu tradicionalnu humanitarnu akciju, jer osim sudjelovanjem u utrci, mogu pomoći i uplatom na humanitarni račun Hrvatske lige protiv raka te kupnjom poznatih majica s Terry Fox vizualom. Cjelokupan iznos prikupljen u okviru ovogodišnje akcije bit će doniran Institutu Ruđer Bošković u svrhu otkrivanja novih biomarkera i kombinacije terapija za karcinom dojke.

Podsjetimo,Terry Fox Run održava se u 67 zemalja diljem svijeta među kojima je i Hrvatska, a za cilj ima podići svijest o važnosti borbe protiv raka prikupljanjem sredstava koja znanstvenicima i liječnicima daju mogućnost daljnjeg istraživanja. Sama utrka, koja se održava pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, održat će se 29. rujna na Jarunu.

www.sjever.hr

15.09.2019.

Input your search keywords and press Enter.