Now Reading:
Slaven Belupo poražen u Kapošvaru
Full Article 2 minutes read

Slaven Belupo poražen u Kapošvaru

NK Slaven Belupo

Nogometaši Slaven Belupa sinoć su u mađarskom Kapošvaru protiv istoimenog domaćina odigrali prvu prijateljsku utakmicu u sklopu aktualnih priprema za novu sezonu Prve HNL.
Iako su Slavenaši imali više od igre i bili bolji na terenu izgubili su rezultatom 2:1, a jedini pogodak za koprivničku momčad postigao je Bogojević.
Trener Ivica Sertić pružio je priliku svim igračima koje je poveo na put u Mađarsku. Susret su zbog predostrožnosti propustili Bačelić Grgić i Zirdum.
Poveo je domaćin u 7. minuti kada je precizan s ‘bijele točke’ bio Nagy. Nakon uvodnih 15 minuta momčad Slavena preuzela je konce igre u svoje noge što joj se isplatilo u 31. minuti. Snažno je pucao Ejupi glavom, golman kratko odbio loptu, a Bogojević iz blizine pogodio mrežu za 1:1. U nastavku susreta oba trenera poslala su novih 11 igrača na teren. Bolji su bili Slavenaši u polju, ali nisu uspjeli postići pogodak iz nekoliko dobrih situacija. Iskoristio je to Szabo u 85. minuti kada je bio najviši u skoku i glavom postavio konačnih 2:1.
Koprivničkim nogometašima slijede dva slobodna dana, a u ponedjeljak će se zaputiti u Sloveniju na dvotjedne pripreme.

tekst i foto: NK Slaven Belupo

sjever.hr 29.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.