Now Reading:
U Martijancu prepoznali potrebu i mještanima osigurali besplatan tečaj engleskog jezika
Full Article 2 minutes read

U Martijancu prepoznali potrebu i mještanima osigurali besplatan tečaj engleskog jezika

Martijanec

Prepoznavši potrebe modernog vremena i sveprisutne komunikacije u raznim oblicima, Općina Martijanec svojim je mještanima ponudila besplatan tečaj engleskog jezika.
– Vremena su takva da ljudima u svakodnevnoj konverzaciji treba engleski jezik i mi smo to prepoznali. Objavili smo poziv svim mještanima općine da se prijave na besplatan tečaj engleskog jezika. Prijavilo se njih 15 i većina je taj tečaj i završila – kazao je načelnik Općine Dražen Levak koji najavljuje nastavak tečaja na jesen.
Tečaj je proveo Studio Žerjav – centar stranih jezika i glazbe iz Čakovca.
– Jako smo sretni zbog ove inicijative jer se time potiču žitelji općine da se usavršavaju, da uče strane jezike. Završili su 70 sati ugodnog rada, bili su jako vrijedni i nadamo se da će i na jesen krenuti s daljnjim radom kako bi i dalje usavršavali svoj jezik – rekla je direktorica Mateja Žerjav te dodala da je riječ o odraslim polaznicima od 18 do 60 godina.
– Jako su se lijepo uklopili, nije bilo nikakve razlike među njima. Učenje im je išlo jako lijepo, puno se radilo na nastavi, naglasak je na komunikaciji, ali se rade i gramatičke strukture kako bi se to sve povezalo. Odlično su napredovali i jako su lijepo napisali ispite – dodala je Žerjav.

sjever.hr 26.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.