Now Reading:
„Golema ponuda, a smiješne cijene”- Desant Hrvata na ljubljanski Primark
Full Article 3 minutes read

„Golema ponuda, a smiješne cijene”- Desant Hrvata na ljubljanski Primark

primark

Euforija na otvorenju nove šoping meke u Ljubljani nije prošla bez građana Hrvatske – nahrupili su u velikom broju u trendi trgovinu s pristupačnim cijenama iz koje su kojih sat dva (tri, četiri) izlazili ruku prepunih vrećica.

– Ma to se stvarno isplati kupiti, za pet eura imate pamučnu majicu koju ćete ionako nositi jednu sezonu. Kupit ćemo još sandale, malo donjeg rublja, na katu škicnuti stvari za dom. Ponuda je golema, a cijene su smiješne – rekla je jedna Riječanka za Jutarnji list.
Hrvati više neće morati do Graza, gdje se dosad nalazio najbliži Primark. Naime, jedna od najdražih šoping destinacija u Sloveniji nudi sve što ti srce poželi, po cijenama za svačiji džep.
Primark je prvi dućan otvorio u Dublinu 1969. godine i zvao se Penney’s. Danas imaju 372 dućana u 12 zemalja Europe i Amerike. Ovo je dakle prvo prodajno mjesto Primarka u Sloveniji koje otvara čak 200 novih radnih mjesta.
Filozofija ovog brenda i razlog zašto “njeguje” tako niske cijene jest u tome što posluju drugačije od drugih i štede na sitnicama – ne ulažu ni u kakve marketinške kampanje i webshopove, imaju jednostavne vješalice i etikete kako bi srezali troškove, piše Jutarnji, Nude svašta, nove trendove u ženskoj, muškoj i dječjoj modi, uključujući obuću i dodatke, kao i rublje, kozmetiku i proizvode za kuću. Prema mišljenju mnogih, imaju vrlo dobar omjer cijene i kvalitete, a slično im zvuči i slogan “Amazing fashion at Amazing prices”.

Kozmetika, pidžame, traperice, predmeti za kuću…

Novootvorena trgovina u Ljubljani također nudi Primarkov certificirani asortiman kozmetike koja nije testirana na životinjama, Leaping Bunny PS, kao i asortiman proizvoda od održivog pamuka, koji uključuje pidžame, traperice i predmete za kuću.
Cijeli jedan dio trgovine nudi veliku ponudu odjeće od trapera već od desetak eura, pleteni cekeri su očito apsolutni hit sezone, ima ih svih boja i oblika, popularne torbice koje se kopčaju oko struka dostupne su također u raznim bojama i veličinama po cijeni od otprilike osam eura, kratke hlačice i majice već od pet, remenje za tri eura, paketi donjeg rublja, čarapa, muške hoodice za 10 eura. Gornji dio kupaćeg kostima za žene stoji oko 2,5 eura, a isto toliko i donji, kupaće gaće za muškarce po pet, napuhanci za ljeto za lude tulume za 12 i mirisne svijeće za dom po jedan euro…

Čak 44 blagajne, 48 garderoba…

Trgovina se diči Primarkovom najnovijom suvremenom opremom, s čak 44 blagajne i 48 garderoba, besplatnim Wi-Fijem u cijeloj trgovini, kao i dvama prostorima za sjedenje i predah u kojima kupci mogu “napuniti baterije” kako bi im iskustvo kupnje bilo još ljepše.

www.sjever.hr/aktualno.hr 24.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.