Now Reading:
100 % ZAGORSKO ponovo u Rijeci i Zagrebu: Izlagači prijavite se do 14. lipnja
Full Article 2 minutes read

100 % ZAGORSKO ponovo u Rijeci i Zagrebu: Izlagači prijavite se do 14. lipnja

Krapinsko-zagorska županija je raspisala javni poziv za 15. Sajamsku izložbu Krapinsko-zagorske županije pod nazivom “100% ZAGORSKO” u Zagrebu koja će se održati 20. i 21. rujna 2024. na području ulice Augusta Cesarca, Europskog Trga i Stare Vlaške u Zagrebu, a 23. i 24.  kolovoza 2024. godine u gradu Rijeci na Korzu.

Manifestacija će trajati dva dana, a bit će poveznica između malih proizvođača i krajnjih potrošača koja u cilju ima zajedničkim snagama kroz prezentaciju proizvoda i usluga promovirati Krapinsko-zagorsku županiju kao destinaciju u kojoj se njeguje tradicija, vrednuje kvaliteta proizvoda i usluga te kao županiju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi robne marke i turističke brandove.

“100% ZAGORSKO” je manifestacija prodajnog -izložbenog karaktera na će biti izloženi poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije, a time će se Krapinsko-zagorska županija promovirati kao poželjna turistička destinacija bogate kulturne baštine i enogastronomske ponude, s brojnim manifestacijama i rekreativnim sadržajima.

Krapinsko-zagorska županija osigurava sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu.

Pozvani su svi zainteresirani poljoprivredni proizvođači, udruge, zadruge, obrti i tvrtke koji imaju sjedište te vrše proizvodnju na području Krapinsko-zagorske županije da svoje prijave za sudjelovanje na ovoj sajamskoj izložbi dostave najkasnije do 14. lipnja 2024. godine.

Nakon navedenog roka prijave za sudjelovanje na manifestaciji neće se razmatrati kao ni nepotpune prijave.

Prijavnica za sudjelovanje kao i sve ostale dostupne informacije dostupne su na web stranici www.kzz.hr.

sjever.hr 31.05.2024.

Input your search keywords and press Enter.