Now Reading:
U Samoboru slušaju želje mladih
Full Article 2 minutes read

U Samoboru slušaju želje mladih

igraliste u samoboru

Nakon što su razgledali novoobnovljene bazene kupališta na Vugrinščaku, gradski čelnici u pratnji vijećnika i sportskih djelatnika okupili su se na vanjskim sportskim terenima kod Osnovne škole Bogumila Tonija, gdje je uređeno igralište za odbojku na pijesku.

Dio je to projekta cjelokupnog uređenja ovog prostora, o čemu smo već pisali, a kojim će se podići standard učenika, rekreativaca i svih ljubitelja sporta na višu razinu.

Svečano rezanje vrpce na ulazu u samo igralište obavio je zamjenik gradonačelnika Željko Stanec, uz nazočnost kolegice Sanje Horvat Iveković, ravnateljice škole Milene Kolarec te predsjednika i tajnice SŠS-a Mire Kelečića i Marijane Radek.

Prvu loptu prebacili su preko mreže pročelnik Marinko Džepina i predsjednik Samoborskog športskog saveza Miro Kelečić, predavši nakon toga igru mladim odbojkašicama.

U ovo igralište uloženo je ukupno 195 tisuća kuna, a projekt je financiran putem natječaja sredstvima Ustanove Sportski objekti Samobor (70.000 kn), HOO-a (70.000 kn), Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije (10.000 kn za projektnu dokumentaciju) te Grada Samobora (45.000 kn).

www.sjever.hr/samobor.hr 22.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.