Now Reading:
Grad Ludbreg kupuje radne materijale za osnovnoškolce
Full Article 3 minutes read

Grad Ludbreg kupuje radne materijale za osnovnoškolce

skola

Ministarstvo znanosti i obrazovanja za sljedeću školsku godinu kupuje obvezne udžbenike za učenike u cijeloj Hrvatskoj, a to se financira iz državnog proračuna. Grad Ludbreg stoga će u proračunu osigurati sredstva za nabavu drugih obveznih materijala, odnosno radnih bilježnica za učenike Osnovne škole Ludbreg.

– Gdje su djeca tu je i Grad. Nedavno smo u Osnovnoj školi Ludbreg za sve učenike od petog do osmog razreda postavili školske ormariće jer im želimo olakšati školsku torbu. Država se pobrinula da učenici dobiju nove udžbenike, a ostalo je pitanje radnih bilježnica te smo odlučili uskočiti u tom dijelu. Grad Ludbreg za to će izdvojiti do 350 tisuća kuna, ali vjerujemo kako ćemo time olakšati roditeljima pripreme za novu školsku godinu, a i djeca će biti bezbrižnija – rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić.
Sve potrebno za pohađanje nastave učenike Osnovne škole dočekat će na školskim klupama početkom nove školske godine.

-Želimo pokazati da nam je stalo do naše škole, iako pripada Varaždinskoj županiji, ona je u našem gradu, naša djeca ju polaze i zaslužuju sve najbolje. Želimo pružiti najbolji standard i mogućnosti kako bi se djeca mogla razviti u inovativne, kreativne stanovnike Ludbrega, ali i cijeloga svijeta i dati doprinos gradu u kojem će živjeti, a nadam se da će odabrati grad svog djetinjstva, najljepši grad na svijetu – Ludbreg – zaključio je gradonačelnik Bilić..

ww.sjever.hr/aktualno.hr 18.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.