Now Reading:
Djeca pokazala svoje biciklističko umijeće na “Danu bicikla i biciklizma Grada Koprivnice”
Full Article 2 minutes read

Djeca pokazala svoje biciklističko umijeće na “Danu bicikla i biciklizma Grada Koprivnice”

dan bicikla

Old timer klub „Biciklin“ od 2006. godine provodi najveći projekt rekreativne manifestacije biciklista kao FESTIVAL BICIKLISTIČKE REKREACIJE – „Biciklom po Podravini“ i „Dan bicikla i biciklizma Grada Koprivnice“. Ove godine održava se 14. Festival biciklističke rekreacije.

Danas su na „Dan bicikla i biciklizma Grada Koprivnice“, djeca dječjih vrtića i djeca COOR Podravsko sunce, rekreativnom vožnjom na postavljenom poligonu pokazali svoja biciklistička umijeća. Na svečanom otvorenju okupljenima se obratila predsjednica Old timer kluba „Biciklin“ Maja Ištvan Krapinec.

„Već 14 godina tradicionalno se nalazimo ovdje na Zrinskom trgu kako bi djeci pomogli u učenju i savladavanju prometnih pravila. Zahvalila bih se našim dugogodišnjim partnerima MUP-u, HAK-u te dječjim vrtićima Tratinčica, Smiješak, Sveti Josip i COOR-u Podravsko sunce“, izjavila je Ištvan Krapinec.

U ime Grada Koprivnice zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Današnje vrijeme je savršeno da naučite nešto više o biciklizmu i pokažete sve svoje sposobnosti koje možete na dva kotača, u što uopće ne sumnjam te proglašavam dan bicikla i biciklizma Grada Koprivnice otvorenim“.

U nedjelju 9. lipnja 2019. godine u 10 sati sa Zrinskog trga kreće biciklijada duga 16 kilometara do Šoderice pod nazivom „Biciklom po Podravini“, a sudjelovati će biciklisti rekreativci i članovi oldtimer klubova iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske.

www.sjever.hr/koprivnica.hr 07.06.2019.

Input your search keywords and press Enter.